Nyheder
Vil du prøve at være del af et efterskolekøkken efter sommerferien? Vi søger kok, cater eller ernæringsassistent til en fast stilling på 37 timer om...
Med et kritisk blik på generational hype Gæster, forbrugere, borgere - vi har alle navne, historier og værdier, især værdier, vi lever efter. Og vi...
Adressen er Falkoner Allé 56, og hvis det ringer en klokke, så er det ikke tilfældigt. Det er nemlig de tidligere lokaler for den legendariske...
Miljøministeriet har udpeget Norion som sekretariat for det kommende nationale retur- og genbrugssystem for takeaway-emballage. Det sker som led i Danmarks implementering af EU’s udvidede producentansvar. For restaurationsbranchen betyder det et paradigmeskifte, hvor nye krav skal sikre mindre...
Da Ronni Hoffmann sagde, at han havde overtaget Restauranten for foden af Turning Torso i Malmø, gav det et lille kuldegys i os her hos H.W.Larsen. Det første besøg var en gennemgang af, hvad der var i forvejen i det store køkken og dialogen om drømmen for både restaurant og køkken. FÆRDIGT...
Nederst finder du flere detaljer om, hvad der kræves for at komme i gang som franchisetager. Når man bygger en restaurantkæde i et nyt land, kan det...
En drøm blandt søer og skove I 2013 købte Dean Jespersen og Anders Kalstrup en gammel vandrehjemsejendom ved Knudsø i Ry. Ejendommen, som var præget...
Den amerikanske sandwichkæde Subway vender tilbage til Danmark og har indgået en strategisk aftale med Danske Shoppingcentre (DSC) om at åbne otte...