Nyheder
Den svenske franchisekæde Pincho Nation åbner sin sjette restaurant i Danmark – i Vejle. Direktøren mener, der er potentiale til mindst 25. Af Ebbe...
Danmark blev slået af Frankrig i Bocuse d'Or, hvor 24 lande konkurrerede. Sverige blev nummer tre. Af Ebbe Fischer Danmark med kokken...
Vegansk certificering imødekommer efterspørgsel Ismejeriet Kastbergs Is har fået certificeret flere af sine eksisterende sorbeter og mango-softice...
Plantebaseret og bæredygtig madlavning bliver en fast del af gastronomuddannelsen. Af Ebbe Fischer Fremtidens kokke får nu mulighed for en grønnere uddannelse, da der oprettes en ny plantebaseret specialisering på gastronomuddannelsen. Initiativet er blevet en realitet, efter at...
Kæden har åbnet sin første restaurant på Sjælland - i Ballerup, og man er også kommet i gang i Jylland med en restaurant i Vejle. Planen er at etablere 23 restauranter i hele landet, flest på Sjælland. Af redaktionen/ef Pizza Hut satser særligt på Sjælland, når man igen rykker ind i...
Thor Andersen, partner i Mad & Kultur, peger på en række udviklinger, der ikke handler direkte om mad. Af redaktionen/ef Med et årligt...
Siden Meyers i 2020 udformede en bæredygtighedsstrategi med konkrete målsætninger til 2025 og frem til 2030 har opgavens omfang overrasket. Det...
Espresso House er en af de mange virksomheder i restaurantbranchen, som nu kan ansætte 13-15-årige til flere opgaver, efter nye regler trådte i...