Nyheder
Den nye generation har stærke krav til familietid, og det kan være svært at kombinere med en karriere i et køkken. Her kan familierestauranten være...
Danmark rummer mange dygtige kokke, men alligevel slet ikke nok til fremtiden. Ny dansk madskole, der har fået knap 4 mio. kr. af Tuborgfondet, skal...
En dansk virksomhed dedikeret til digitalisering af kantinebranchen har med succes afsluttet en såkaldt Serie A-investeringsrunde, ledet af den...
I stedet for at handle i Rungis ved Paris, som de fleste gør, henter en voksende dansk grossist sine produkter direkte ved producenten. Det holder prisen nede og sikrer friskheden. Her fortæller en medejer, hvordan man håndterer forretningen. Af Ebbe Fischer Carsten Vaupel startede Le Gourmand i...
Dyrk det personlige forhold, hvis du ønsker at springe grossisten over. Sådan lyder det klare råd fra en virksomhed, der har gjort det med succes. Af Ebbe Fischer ”Det personlige forhold til leverandørerne er utrolig vigtigt. Det er ofte små, familieejede producenter, som leverer høj kvalitet. Vi...
Danmark bliver værtsland for Michelin-uddelingen i 2025 og 2026. Af redaktionen Michelin Guide Nordic Countries har meddelt, at værtsskabet...
Det københavnske madkoncept Poke & Sons udvider porteføljen af restauranter, og de har nøje udvalgt fem shoppingcentre som ramme for de nye...
Fire kvinder åbner Dagmars Bodega på Nørrebro som alternativt værested for lokalområdet – med fokus på fællesskab, kreativitet I hjertet af...