Isoteket får topkarakter som Københavns bedste is

juli 1, 2024

Jeppe Villadsen foran sin butik på Stefansgsade, Nørrebro. Foto. Ebbe Fischer

Jeppe Villadsen foran sin butik på Stefansgade, Nørrebro. Foto: Ebbe Fischer

Maksimum seks stjerner får Isoteketet i Berlingskes store sommertest. Indehaveren har fortalt Deli News om konceptet og om sin rejse fra journalist til specialist i innovative gelato-is. Læs det hele her.

 

Af redaktionen

Isoteket har i en årrække været anerkendt som et af hovedstadens bedste issteder.

Kan det stadig holde dampen oppe, spørger Berlingskes anmelder – og svarer selv “klart ja.”

 

Begejstret anmelder

Vi giver ordet til Berlingske.

“Isotekets helt klassiske jordbæris virkeliggjorde fantasien om alt det, et jordbær bør være: dyb vinøs sødme, sommerminder og læskende friskhed,” skriver anmelderen og tilføjer om ’nyklassikeren’ citron/birkes:

”En mælkegelato med en friskhed, men samtidig også en fylde som en flødeis. De små birkes giver smagsbilledet en raffineret overbygning. Ikke ét fejltrin fra Isoteket,” skriver Berlingske.

 

Læs interview med ejer og stifter Jeppe Villadsen

Fra journalist til gelatomester på rekordtid

 

Da Jeppe Villadsen startede op, var han lang tid om at finde sit første lokale.

“Mange dør på forkert valg af lokale”

Related Articles

Stjernekok køber rigmand ud af Michelin-restaurant

Stjernekok køber rigmand ud af Michelin-restaurant

Stjernekokken Wassim Hallal er blevet herre i eget hus og investerer nu et større millionbeløb i sin restaurant i Aarhus med to Michelinstjerner.   Af redaktionen Efter flere måneders forhandlinger har Wassim Hallal købt Claus Hommelhoff ud af 'Frederikshøj'....

Sponseret: Den nye generationen af take away

Sponseret: Den nye generationen af take away

Vi står over for en forandringstid, hvor det er afgørende, at vi revurderer og redefinerer vores forbrugsvaner for at skabe en mere bæredygtig fremtid. Kernen i denne omstilling er brugen af vedvarende materialer og genanvendelige løsninger, som danner grundlaget for...