Isoteket får topkarakter som Københavns bedste is

juli 1, 2024

Jeppe Villadsen foran sin butik på Stefansgsade, Nørrebro. Foto. Ebbe Fischer

Jeppe Villadsen foran sin butik på Stefansgade, Nørrebro. Foto: Ebbe Fischer

Maksimum seks stjerner får Isoteketet i Berlingskes store sommertest. Indehaveren har fortalt Deli News om konceptet og om sin rejse fra journalist til specialist i innovative gelato-is. Læs det hele her.

 

Af redaktionen

Isoteket har i en årrække været anerkendt som et af hovedstadens bedste issteder.

Kan det stadig holde dampen oppe, spørger Berlingskes anmelder – og svarer selv “klart ja.”

 

Begejstret anmelder

Vi giver ordet til Berlingske.

“Isotekets helt klassiske jordbæris virkeliggjorde fantasien om alt det, et jordbær bør være: dyb vinøs sødme, sommerminder og læskende friskhed,” skriver anmelderen og tilføjer om ’nyklassikeren’ citron/birkes:

”En mælkegelato med en friskhed, men samtidig også en fylde som en flødeis. De små birkes giver smagsbilledet en raffineret overbygning. Ikke ét fejltrin fra Isoteket,” skriver Berlingske.

 

Læs interview med ejer og stifter Jeppe Villadsen

Fra journalist til gelatomester på rekordtid

 

Da Jeppe Villadsen startede op, var han lang tid om at finde sit første lokale.

“Mange dør på forkert valg af lokale”

Related Articles

Mere udeservering på vej i København

Mere udeservering på vej i København

Københavns Kommune vil udpege fem gader i det centrale København, hvor der skal være mere udeservering. Af redaktionen For at gøre plads til udeserveringen vil man nedlægge 600 parkeringspladser i centrale områder af byen. Det skriver Horesta. Forsøget er sat i værk...

Madspild: Hotel Koldingfjord skaber ny sauce af spildprodukter

Madspild: Hotel Koldingfjord skaber ny sauce af spildprodukter

Med resterne af forskellige råvarer har Hotel Koldingfjord skabt en ny sauce med en kraftig smag. Af redaktionen / ef På Hotel Koldingfjord arbejder kokkene hver dag med at udvikle nye smagsoplevelser – og samtidig tænke bæredygtigt. Og en af husets unge kokke har...

25-årig franchisetager med i Pincho Nation-fremstød

25-årig franchisetager med i Pincho Nation-fremstød

Til sommer åbner Pincho Nation også i Vejle, hvor 25-årige Ida Tøndering er franchisetager, mens allerede etablerede franchisetagere står bag den spritnye restaurant i Herning.   Af Ebbe Fischer Dermed begynder Pincho Nations franchisemodel for alvor at tage fart i...