juli 1, 2024

Jeppe Villadsen foran sin butik på Stefansgade, Nørrebro. Foto: Ebbe Fischer
Maksimum seks stjerner får Isoteketet i Berlingskes store sommertest. Indehaveren har fortalt Deli News om konceptet og om sin rejse fra journalist til specialist i innovative gelato-is. Læs det hele her.
Af redaktionen
Isoteket har i en årrække været anerkendt som et af hovedstadens bedste issteder.
Kan det stadig holde dampen oppe, spørger Berlingskes anmelder – og svarer selv “klart ja.”
Begejstret anmelder
Vi giver ordet til Berlingske.
“Isotekets helt klassiske jordbæris virkeliggjorde fantasien om alt det, et jordbær bør være: dyb vinøs sødme, sommerminder og læskende friskhed,” skriver anmelderen og tilføjer om ’nyklassikeren’ citron/birkes:
”En mælkegelato med en friskhed, men samtidig også en fylde som en flødeis. De små birkes giver smagsbilledet en raffineret overbygning. Ikke ét fejltrin fra Isoteket,” skriver Berlingske.
Læs interview med ejer og stifter Jeppe Villadsen
Da Jeppe Villadsen startede op, var han lang tid om at finde sit første lokale.
Related Articles
Mere udeservering på vej i København
Københavns Kommune vil udpege fem gader i det centrale København, hvor der skal være mere udeservering. Af redaktionen For at gøre plads til udeserveringen vil man nedlægge 600 parkeringspladser i centrale områder af byen. Det skriver Horesta. Forsøget er sat i værk...
Madspild: Hotel Koldingfjord skaber ny sauce af spildprodukter
Med resterne af forskellige råvarer har Hotel Koldingfjord skabt en ny sauce med en kraftig smag. Af redaktionen / ef På Hotel Koldingfjord arbejder kokkene hver dag med at udvikle nye smagsoplevelser – og samtidig tænke bæredygtigt. Og en af husets unge kokke har...
25-årig franchisetager med i Pincho Nation-fremstød
Til sommer åbner Pincho Nation også i Vejle, hvor 25-årige Ida Tøndering er franchisetager, mens allerede etablerede franchisetagere står bag den spritnye restaurant i Herning. Af Ebbe Fischer Dermed begynder Pincho Nations franchisemodel for alvor at tage fart i...