juli 1, 2024
Maksimum seks stjerner får Isoteketet i Berlingskes store sommertest. Indehaveren har fortalt Deli News om konceptet og om sin rejse fra journalist til specialist i innovative gelato-is. Læs det hele her.
Af redaktionen
Isoteket har i en årrække været anerkendt som et af hovedstadens bedste issteder.
Kan det stadig holde dampen oppe, spørger Berlingskes anmelder – og svarer selv “klart ja.”
Begejstret anmelder
Vi giver ordet til Berlingske.
“Isotekets helt klassiske jordbæris virkeliggjorde fantasien om alt det, et jordbær bør være: dyb vinøs sødme, sommerminder og læskende friskhed,” skriver anmelderen og tilføjer om ’nyklassikeren’ citron/birkes:
”En mælkegelato med en friskhed, men samtidig også en fylde som en flødeis. De små birkes giver smagsbilledet en raffineret overbygning. Ikke ét fejltrin fra Isoteket,” skriver Berlingske.
Læs interview med ejer og stifter Jeppe Villadsen
Da Jeppe Villadsen startede op, var han lang tid om at finde sit første lokale.
Related Articles
”Vi har udnyttet de gode EU-tilskudsmuligheder, der er i provinsen”
Man kan hente store EU-midler, hvis man sørger for at søge rigtigt - med fokus på skabelse af arbejdspladser. Ejeren af Oremandsgaard har gjort det med succes, og han fortæller her om processen. Af Ebbe Fischer Oremandsgaard er en økologisk herregaard med fokus på...
Dagrofa investerer 1,3 mia. kr. i ny strategi med fokus på det lokale
Den danske dagligvarekoncern og grossist vil i sin foodserviceforretning vinde mindst 2.000 nye kunder blandt de professionelle køkkener. Af redaktionen/ef Dagrofa introducerer en ny treårig vækststrategi med navnet ’Gro’27 – vækst på vores måde’. Målet er at styrke...
“Kaffe handles lidt som aktier”
Ifølge World Economic Forum kan vi løbe tør for kaffe i 2045, fordi klimaforandringerne ødelægger høsten. Den frygt har sneget sig ind i priserne allerede nu - efter en fejlslagen høst i Brasilien, og derfor handles kaffe i dag til rekordniveauer. Men det kan sagtens...