Isoteket får topkarakter som Københavns bedste is

juli 1, 2024

Jeppe Villadsen foran sin butik på Stefansgsade, Nørrebro. Foto. Ebbe Fischer

Jeppe Villadsen foran sin butik på Stefansgade, Nørrebro. Foto: Ebbe Fischer

Maksimum seks stjerner får Isoteketet i Berlingskes store sommertest. Indehaveren har fortalt Deli News om konceptet og om sin rejse fra journalist til specialist i innovative gelato-is. Læs det hele her.

 

Af redaktionen

Isoteket har i en årrække været anerkendt som et af hovedstadens bedste issteder.

Kan det stadig holde dampen oppe, spørger Berlingskes anmelder – og svarer selv “klart ja.”

 

Begejstret anmelder

Vi giver ordet til Berlingske.

“Isotekets helt klassiske jordbæris virkeliggjorde fantasien om alt det, et jordbær bør være: dyb vinøs sødme, sommerminder og læskende friskhed,” skriver anmelderen og tilføjer om ’nyklassikeren’ citron/birkes:

”En mælkegelato med en friskhed, men samtidig også en fylde som en flødeis. De små birkes giver smagsbilledet en raffineret overbygning. Ikke ét fejltrin fra Isoteket,” skriver Berlingske.

 

Læs interview med ejer og stifter Jeppe Villadsen

Fra journalist til gelatomester på rekordtid

 

Da Jeppe Villadsen startede op, var han lang tid om at finde sit første lokale.

“Mange dør på forkert valg af lokale”

Related Articles

Visionær restaurantchef til Best Western Plus Hotel Fredericia

Visionær restaurantchef til Best Western Plus Hotel Fredericia

Er du en erfaren leder med høj faglighed indenfor service, mad og vin? Motiveres du af sætte en høj standard for en af byens bedste restauranter? Så er det dig vi søger til at skabe uforglemmelige restaurantoplevelser for vores gæster på Best Western Plus Hotel...

Kokkenes Køkken vokser fra 17 til 41 kantiner

Kokkenes Køkken vokser fra 17 til 41 kantiner

Asmus Thorsøe Hamann er divisionschef i Kokkenes Køkken - en mellemstor udbyder af kantineservice med fokus på økologi og lokale råvarer. I et interview med Deli News fortæller han om en markant udvikling, om konceptet og om strategien for fremtiden.   Af Ebbe...

Portionsanretninger skal få folk til at spise mindre kød i kantinen

Portionsanretninger skal få folk til at spise mindre kød i kantinen

Det kan være svært at få arbejdspladsen til at forbruge mindre kød, men løsningen ligger lige for, lyder det fra kendt kantineaktør.   Af Ebbe Fischer ”En måde at gøre det på er at portionsanrette kød, og så kan man godt få mere, hvis man går op én gang til. Kød...