juli 1, 2024
Maksimum seks stjerner får Isoteketet i Berlingskes store sommertest. Indehaveren har fortalt Deli News om konceptet og om sin rejse fra journalist til specialist i innovative gelato-is. Læs det hele her.
Af redaktionen
Isoteket har i en årrække været anerkendt som et af hovedstadens bedste issteder.
Kan det stadig holde dampen oppe, spørger Berlingskes anmelder – og svarer selv “klart ja.”
Begejstret anmelder
Vi giver ordet til Berlingske.
“Isotekets helt klassiske jordbæris virkeliggjorde fantasien om alt det, et jordbær bør være: dyb vinøs sødme, sommerminder og læskende friskhed,” skriver anmelderen og tilføjer om ’nyklassikeren’ citron/birkes:
”En mælkegelato med en friskhed, men samtidig også en fylde som en flødeis. De små birkes giver smagsbilledet en raffineret overbygning. Ikke ét fejltrin fra Isoteket,” skriver Berlingske.
Læs interview med ejer og stifter Jeppe Villadsen
Da Jeppe Villadsen startede op, var han lang tid om at finde sit første lokale.
Related Articles
Domino’s vil ansætte tusindvis op til jul i Storbritiannien og Irland
VOLATILT: Den ikoniske pizzakæde får travlt op til jul, ligesom de havde under EM i fodbold. Nu skal de igen ud og hyre til en højtid. Desuden vil man sænke fødevareomkostningerne for at støtte sine franchisetagere. Af redaktionen Domino's Pizza planlægger at...
Sponseret: Satser alt på at bevare østjysk kulturinstitution
I den lille sommerhusby Saksild ved Kattegat har Nicolaj M. Jensen og Lone Simonsen taget et stort skridt for at forfølge deres drøm. Parret har overtaget Minigolfbanen Saxild, Danmarks ældste minigolfbane, og satser nu alt på at bevare stedet som et samlingspunkt for...
”Vi følger med tiden, men undgår at gå gourmetbagervejen”
Bodenhoff Bageri har haft stor vækst og består nu af 11 filialer i Storkøbenhavn. Christian Bodenhoff ejer kæden, og Deli News har sat ham stævne til en snak om bagerbranchen. Hans fokus er på traditionel kvalitet, mens han lader ’Michelin-bagerne’ have deres segment...