VIDEO: Europamesteren i streetfood kommer fra Nørrebro – her fortæller han om nøglen til sin succes

oktober 11, 2023

Jeppe Villadsen foran sin butik på Stefansgsade, Nørrebro. Foto. Ebbe Fischer

Sean Pakbaz bag en af sine foodtrucks. Foto: Ebbe Fischer

European Streetfood Awards foregik i år i Saarbrücken i Tyskland, og her vandt Sean Pakbaz fra Nørrebro prisen for Europas bedste street food-vegetarret – en af fire madpriser.

Deli News besøgte ham lige inden, han tog af sted, og han fortæller i videoen, hvorfor han selv tror han vandt. Egentlig taler han om DM, men begrundelsen er præcis den samme for, hvorfor han vandt den internationale titel, fastslår Sean Pakbaz over for Deli News efter at være kommet hjem igen.

Så hvis du kan holde koncentrationen i to et halvt minut, vil den danske europamester fortælle om sit køkken. Han kommer til sidst ind på, hvor han tror det boomende streetfoodmarked er på vej hen.  

Related Articles

Eksklusivt venuekoncept vokser hastigt

Eksklusivt venuekoncept vokser hastigt

Af redaktionen Evenues, der lever af at levere en højgastronomisk oplevelse kombineret med en god lokation, blev grundlagt i januar 2021 med fem ansatte. Siden har man haft masser af succes, og i dag tæller staben over 100 medarbejdere. Det skriver HORESTA  ...

Dansk mester i streetfood til tops på rekordtid

Dansk mester i streetfood til tops på rekordtid

Sean Pakbaz åbnede KUKU - Iranian Street Food – i 2020, og siden er det gået stærkt. To år efter fik han titlen som landets bedste, og han har en klar strategi for sin forretning.   Af Ebbe Fischer   Løgten 2, Nørrebro. Her står 32-årige Sean Pakbaz til...