VIDEO: Europamesteren i streetfood kommer fra Nørrebro – her fortæller han om nøglen til sin succes

oktober 11, 2023

Jeppe Villadsen foran sin butik på Stefansgsade, Nørrebro. Foto. Ebbe Fischer

Sean Pakbaz bag en af sine foodtrucks. Foto: Ebbe Fischer

European Streetfood Awards foregik i år i Saarbrücken i Tyskland, og her vandt Sean Pakbaz fra Nørrebro prisen for Europas bedste street food-vegetarret – en af fire madpriser.

Deli News besøgte ham lige inden, han tog af sted, og han fortæller i videoen, hvorfor han selv tror han vandt. Egentlig taler han om DM, men begrundelsen er præcis den samme for, hvorfor han vandt den internationale titel, fastslår Sean Pakbaz over for Deli News efter at være kommet hjem igen.

Så hvis du kan holde koncentrationen i to et halvt minut, vil den danske europamester fortælle om sit køkken. Han kommer til sidst ind på, hvor han tror det boomende streetfoodmarked er på vej hen.  

Related Articles

Danmarks største sommerhusområde får fast streetfoodmarked

Danmarks største sommerhusområde får fast streetfoodmarked

Strandlyst Street Food åbner nu i et nyt setup og kommer til at køre hele sommeren. Arrangøren fortæller her, hvad man kræver af de foodtrucks, der skal være med.   Af Ebbe Fischer En miniudgave af Reffen. Det er ambitionen i Odsherred ud til Sejerøbugten -...

Kongen af dansk streetfood: Sådan laver vi business på REFFEN

Kongen af dansk streetfood: Sådan laver vi business på REFFEN

Deli News har mødt CEO i Street Food District - Jesper Julian Møller - til en snak om streetfoodmarkedet med afsæt i Danmarks største af slagsen. Vælg et råt sted, hiv de seje folk ud og udvælg dine trucks med omhu. Så kommer der mange mennesker, lyder beskeden....

Sponseret: Inspiration til sommerens bagværk

Sponseret: Inspiration til sommerens bagværk

Inspiration til sommerens bagværk til bagerierne og de professionelle køkkener Bliv klar til sommerens kommende sæson med Valsemøllens nye sommerkampagne til professionelle. Vores udviklingsbagere har haft travlt med at udvikle nye opskrifter og inspiration, med fokus...