Over 30.000 ventes til Danmarks største madfestival i Aarhus

juli 17, 2023

Lasse Bagge arbejder med kvalitetssikring på Øllingegaard. Foto: Ebbe Fischer

Foto: Sophie Due Rasmussen

Af redaktionen

Tangkrogen i Aarhus er fra d. 1. til 3. september 2023 vært for 250 fødevarevirksomheder, producenter, madhåndværkere, foreninger og organisationer mv. – og over 30.000 almindelige besøgende.

Food Festival er dermed Danmarks største madfestival, og kræfterne bag ønsker at skabe et farverigt univers af smagsoplevelser, ifølge arrangørerne.

Tangkrogens 50.000 m2 sørger for pladsen, så både børn, voksne, unge og gamle, madnørder og almindeligt lækkersultne kan få en spændende dag på Food Festival.

 

Alliancen bag

Food Organisation of Denmark (FOOD) er organisationen bag Food Festival. FOOD er et nonprofit foretagende, der arbejder for, at dansk gastronomi bliver en vej til vækst, udvikling og oplevelser.

Food Festival ønsker således at samle de mest betydningsfulde kokke, producenter og madfolk i Aarhus-regionen og dernæst skabe national opmærksomhed om det høje niveau og det store potentiale i Danmarks gode råvarer og produktionsmetoder. Visionen er at være Danmarks største årlige madbegivenhed – både for den almene brede befolkning og fødevareerhvervet.

 

Kilde: Food Festival

Related Articles

Eksplosiv stigning i salg af falske billetter

Eksplosiv stigning i salg af falske billetter

Ligesom sidste år stiger tendensen med at købere bliver snydt på det sorte marked.   Af redaktionen Der er allerede anmeldt 1034 sager om billetsvindel i 2024. Mens der sidste år blev anmeldt 662 sager i årets første seks måneder. Det viser tal fra National Enhed...

”Lokal mad og tradition er med til at brande vores festival”

”Lokal mad og tradition er med til at brande vores festival”

Tønder Festival ligger langt fra Danmarks storbyer, så de må gøre sig gældende på anden vis end at tiltrække lokalbefolkningen. Et våben er lokale fødevarer.   Af Ebbe Fischer   Der er langt til Tønder fra Aalborg og Aarhus. Og endnu længere fra København....

Tønder Festival har Danmarks ældste, og måske mest kræsne, publikum

Tønder Festival har Danmarks ældste, og måske mest kræsne, publikum

Lyden skal bare være i orden, når 15.000 mennesker tjekker ind til folkemusik og roots i Tønder. Gæsternes gennemsnitsalder er over 50, men de unge er der også. Altså dem på lige over 30.   Af Ebbe Fischer   ”Vi har en høj gennemsnitsalder - over 52 år - og...