Over 30.000 ventes til Danmarks største madfestival i Aarhus

juli 17, 2023

Lasse Bagge arbejder med kvalitetssikring på Øllingegaard. Foto: Ebbe Fischer

Foto: Sophie Due Rasmussen

Af redaktionen

Tangkrogen i Aarhus er fra d. 1. til 3. september 2023 vært for 250 fødevarevirksomheder, producenter, madhåndværkere, foreninger og organisationer mv. – og over 30.000 almindelige besøgende.

Food Festival er dermed Danmarks største madfestival, og kræfterne bag ønsker at skabe et farverigt univers af smagsoplevelser, ifølge arrangørerne.

Tangkrogens 50.000 m2 sørger for pladsen, så både børn, voksne, unge og gamle, madnørder og almindeligt lækkersultne kan få en spændende dag på Food Festival.

 

Alliancen bag

Food Organisation of Denmark (FOOD) er organisationen bag Food Festival. FOOD er et nonprofit foretagende, der arbejder for, at dansk gastronomi bliver en vej til vækst, udvikling og oplevelser.

Food Festival ønsker således at samle de mest betydningsfulde kokke, producenter og madfolk i Aarhus-regionen og dernæst skabe national opmærksomhed om det høje niveau og det store potentiale i Danmarks gode råvarer og produktionsmetoder. Visionen er at være Danmarks største årlige madbegivenhed – både for den almene brede befolkning og fødevareerhvervet.

 

Kilde: Food Festival

Related Articles

International gigant bag Esbjergs nye festival

International gigant bag Esbjergs nye festival

En af verdens største koncertarrangører står bag ny festival på vestkysten. Den skal være blandt landets største, og lokale leverandører vil blive prioriteret højt.   Af redaktionen Nik & Jay står øverst på plakaten, når Esbjergs nye festival, Suset, går i...