Over 30.000 ventes til Danmarks største madfestival i Aarhus

juli 17, 2023

Lasse Bagge arbejder med kvalitetssikring på Øllingegaard. Foto: Ebbe Fischer

Foto: Sophie Due Rasmussen

Af redaktionen

Tangkrogen i Aarhus er fra d. 1. til 3. september 2023 vært for 250 fødevarevirksomheder, producenter, madhåndværkere, foreninger og organisationer mv. – og over 30.000 almindelige besøgende.

Food Festival er dermed Danmarks største madfestival, og kræfterne bag ønsker at skabe et farverigt univers af smagsoplevelser, ifølge arrangørerne.

Tangkrogens 50.000 m2 sørger for pladsen, så både børn, voksne, unge og gamle, madnørder og almindeligt lækkersultne kan få en spændende dag på Food Festival.

 

Alliancen bag

Food Organisation of Denmark (FOOD) er organisationen bag Food Festival. FOOD er et nonprofit foretagende, der arbejder for, at dansk gastronomi bliver en vej til vækst, udvikling og oplevelser.

Food Festival ønsker således at samle de mest betydningsfulde kokke, producenter og madfolk i Aarhus-regionen og dernæst skabe national opmærksomhed om det høje niveau og det store potentiale i Danmarks gode råvarer og produktionsmetoder. Visionen er at være Danmarks største årlige madbegivenhed – både for den almene brede befolkning og fødevareerhvervet.

 

Kilde: Food Festival

Related Articles

Eventyrfestival får flotte anmeldelser

Eventyrfestival får flotte anmeldelser

H.C. Andersen festspillene er siden 1965 blevet opført på Friluftsteatret i Den Fynske Landsby i Odense. I dag er det børn og unge i alderen 6-18 år, der optræder med skuespil, sang og dans efter en vinters træning på H. C. Andersen Festspillenes Teaterskole. I 2023...

Video-avis hitter på stor festival

Video-avis hitter på stor festival

Af redaktionen Bevæbnet med en mobiltelefon og en lille mikrofon har Alexander Grønning og Magnus Holst stået for en række småvideoer på Vig Festival i juli 2023 på Vestsjælland. Det skriver Sjællandske Nyheder, som mødte dem på festivalen. ”Vi laver avis, men bare i...

Festivalsnyd stiger hastigt

Festivalsnyd stiger hastigt

Af redaktionen Anmeldt svindel med festivalbilleter er steget over 60 procent siden sidste år, og mange modtager simpelthen ikke de billetter, de har betalt for på nettet. Eller modtager falske billetter. Det får nu direktør for Dansk Live, Esben Marcher, til at råbe...