april 28, 2025

Foto: Sophie Due / Food Organisation of Denmark
Når Madens Folkemøde løber af stablen den 15.-17. maj 2025, bliver det med ny hjemmebane i Nykøbing Falster og stærk økonomisk opbakning. Region Sjælland og Sparekassen Sjælland-Fyn støtter samlet med over 1 mio. kr., og over 10 partnere er allerede på plads.
Af redaktionen
Programmet byder på debatter, madmarked, kokkekonkurrencer, madhåndværk og events med fokus på sundhed, bæredygtighed og de nye muligheder, som Femern Bælt-forbindelsen åbner for madkulturen.
Sparekassen bidrager med aktiviteter i deres nye erhvervscenter i byen, mens Region Sjælland sætter fokus på sund mad og dansk-tysk samarbejde gennem en ny Sundhedsscene.
Madens Folkemøde styrker dermed sin position som samlingspunkt for madfolk og madelskere i hele Østdanmark, i tæt samarbejde med både gamle og nye partnere.
Se programmet her
Related Articles
Fra råvarer til resultater. Coor og Comwell skal vise, hvordan planter bliver buffetens nye normal
Fonden for Plantebaserede Fødevarer har netop uddelt 213,5 mio. kr. til 45 projekter i 2025, der alle skal få flere danske grøntsager, korn og bælgfrugter ind i hverdagen, både i private køkkener, restauranter og foodservice. Årets bevillinger markerer et skifte fra...
Svampefermentering forvandler ølrester til klimavenligt protein
Restprodukter fra ølproduktion kan snart ende på middagsbordet i stedet for i dyrefoder. Forskere fra Aalborg Universitet har udviklet en metode til at forvandle mask - restproduktet fra brygning, til et proteinrigt og velsmagende fødevareelement, der kan erstatte kød...
Pris til pioner bag den kulinariske gris – Marie Bojsen modtager Årets Wiuff 2025
Lørdag den 1. november blev Årets Wiuff 2025 uddelt ved en højtidelig fejring hos landmand Søren Wiuff i Lammefjorden. Prisen, som nu er uddelt for anden gang, hædrer danske producenter, der med passion, faglighed og kulinarisk håndværk løfter lokale råvarer til nye...






