Smykkecafé hitter med nyt koncept

august 2, 2023

Jeppe Villadsen foran sin butik på Stefansgsade, Nørrebro. Foto. Ebbe Fischer

Foto: Smykbar

Af redaktionen

En smykkecafé. Det er, hvad Nina Middelboe og hendes søn – dengang 16-årige Noah Middelboe – åbnede i 2020.

Og den er nu blevet så stor en succces, at man har åbnet tre mere. I 2022 landede man så et overskud på 1,1 mio. kroner, skriver Finans.dk.

Smykkecaférne, der hedder Smykbar og ligger i Aarhus, Odense og to i København, blev åbnet ved lidt af en tilfældighed.

”Noah havde siddet og lavet smykker, og senere skulle han mødes med nogle venner på en café. Jeg bad ham rydde arbejdet væk eller tage smykkerne med på café – og lige der sagde det bare ’pling!’ for os begge,” fortæller Nina Middelboe til Finans.dk

Læs mere her

Related Articles

Brøndby Kommunes køkkener laver mad til både guld og sølv

Brøndby Kommunes køkkener laver mad til både guld og sølv

De fleste af Brøndby Kommunes offentlige køkkener har opnået sølv inden for Det Økologiske Spisemærke, og nu vil man højere op. Børnehuset Lindelund har allerede fået guld.   Af redaktionen ALLE Brøndby Kommunes køkkener og kantiner skal have opnået mindst sølv i...

Pincho Nation opruster i jysk franchisefremstød

Pincho Nation opruster i jysk franchisefremstød

Byggeriet af en Pincho Nation i det centrale Herning er gået i gang. Det er planen, at en 500 m2 stor restaurant med plads til 180 gæster åbner i slutningen af 2024, mens franchisemålet er 15 nye danske restauranter over de næste tre år.   Af redaktionen...

Danmarks største sommerhusområde får fast streetfoodmarked

Danmarks største sommerhusområde får fast streetfoodmarked

Strandlyst Street Food åbner nu i et nyt setup og kommer til at køre hele sommeren. Arrangøren fortæller her, hvad man kræver af de foodtrucks, der skal være med.   Af Ebbe Fischer En miniudgave af Reffen. Det er ambitionen i Odsherred ud til Sejerøbugten -...