Nyheder
Vigtige samtaler om planter, økologi, det offentlige køkken, uddannelse og maddannelse blev sat i centrum - med både faglige indsigter og...
Vi er i gang med at åbne en restaurant, der vil sætte nye standarder på den danske madscene. Med et kompromisløst fokus på råvarer i absolut...
Når Nikolas står bag stegepladen i en af sine Gyros butikker, sker der noget. Det gør der også, når de skal bygges. Vi er med på rejsen og er stolte...
På den nordligste af Tysklands øer, Sylt, finder man et gastronomisk mekka omgivet af brede sandstrande og charmerende klitlandskaber. Blandt de mange kulinariske destinationer skiller Restaurant Coast sig ud som et sted, hvor global inspiration møder lokale råvarer.Foto: Skovgaard &...
Stenstruplund Kursuscenter søger en køkkenleder/køkken-med-ansvarlig til at indgå i vores lille, erfarne team. Vi er et familiedrevet, værdibaseret, bæredygtigt kursuscenter på Sydfyn. Vi har oftest grupper af 20-30 personer ad gangen. Vi har over mange år opbygget en stil indenfor det grønne og...
Tang er en af naturens mest oversete ressourcer. Den kræver hverken jord, ferskvand eller pesticider. Den er rig på umami, jod, kalcium og omega-3,...
Fra 1. juli 2025 træder en ny lov i kraft, som skal sikre mere ærlig og dokumenteret markedsføring af miljø- og bæredygtighedsanprisninger....
Assisterende køkkenchef Assisterende køkkenchef med passion for mennesker, mad og muligheder.Brænder du for ledelse, gastronomi og fællesskab – og...