Nyheder
Vi er i gang med at åbne en restaurant, der vil sætte nye standarder på den danske madscene. Med et kompromisløst fokus på råvarer i absolut...
Når Nikolas står bag stegepladen i en af sine Gyros butikker, sker der noget. Det gør der også, når de skal bygges. Vi er med på rejsen og er stolte...
Det plantebaserede mejeriprodukt FÆRM løb med sejren ved Mavens Hule 2025, en konkurrence for grønne fødevareiværksættere afholdt den 8. maj i Agro...
Stenstruplund Kursuscenter søger en køkkenleder/køkken-med-ansvarlig til at indgå i vores lille, erfarne team. Vi er et familiedrevet, værdibaseret, bæredygtigt kursuscenter på Sydfyn. Vi har oftest grupper af 20-30 personer ad gangen. Vi har over mange år opbygget en stil indenfor det grønne og...
Tang er en af naturens mest oversete ressourcer. Den kræver hverken jord, ferskvand eller pesticider. Den er rig på umami, jod, kalcium og omega-3, og bidrager aktivt til at rense vores kystnære havmiljø. Alligevel er tang stadig en niche i det danske fødevaresystem. Det forsøger Jens at ændre. af...
Fra 1. juli 2025 træder en ny lov i kraft, som skal sikre mere ærlig og dokumenteret markedsføring af miljø- og bæredygtighedsanprisninger....
Assisterende køkkenchef Assisterende køkkenchef med passion for mennesker, mad og muligheder.Brænder du for ledelse, gastronomi og fællesskab – og...
Vigtige samtaler om planter, økologi, det offentlige køkken, uddannelse og maddannelse blev sat i centrum - med både faglige indsigter og...