Nyheder
Når Nikolas står bag stegepladen i en af sine Gyros butikker, sker der noget. Det gør der også, når de skal bygges. Vi er med på rejsen og er stolte...
Det plantebaserede mejeriprodukt FÆRM løb med sejren ved Mavens Hule 2025, en konkurrence for grønne fødevareiværksættere afholdt den 8. maj i Agro...
Efter mere end 16 år med to restauranter på Frederiks Bastion og senere på 56 Grader i København valgte Kenneth og Kirstine, parret bag, sammen med...
Tang er en af naturens mest oversete ressourcer. Den kræver hverken jord, ferskvand eller pesticider. Den er rig på umami, jod, kalcium og omega-3, og bidrager aktivt til at rense vores kystnære havmiljø. Alligevel er tang stadig en niche i det danske fødevaresystem. Det forsøger Jens at ændre. af...
Fra 1. juli 2025 træder en ny lov i kraft, som skal sikre mere ærlig og dokumenteret markedsføring af miljø- og bæredygtighedsanprisninger. Lovforslag L 147, netop vedtaget af Folketinget, rammer også virksomheder i fødevarebranchen, hvor grønne budskaber ofte bruges som salgsargument. af...
Assisterende køkkenchef Assisterende køkkenchef med passion for mennesker, mad og muligheder.Brænder du for ledelse, gastronomi og fællesskab – og...
Vigtige samtaler om planter, økologi, det offentlige køkken, uddannelse og maddannelse blev sat i centrum - med både faglige indsigter og...
Vi er i gang med at åbne en restaurant, der vil sætte nye standarder på den danske madscene. Med et kompromisløst fokus på råvarer i absolut...