Nyheder
To streetfood-perler i Oslos havnefront kombinerer gastronomi, kultur og effektiv teknologi i unikke omgivelser. SALT og Vippa viser, hvordan...
Brugeranmeldelser på platforme som Trustpilot og Tripadvisor kan skade virksomheder på et urimeligt og til tider falsk grundlag. HORESTA advarer nu...
Den danske startup All Gravy har rejst 2,9 millioner dollars til at skalere sin AI-drevne platform til restaurations- og detailbranchen. Fokus er...
Danske Hoteller har netop tilføjet endnu et stærkt kort til porteføljen: Det traditionsrige og charmerende Hotel Kirstine i Næstved bliver fra den 1. juni 2025 en del af Danmarks største hotelkæde uden for hovedstaden. Købsprisen lyder på 60 millioner kroner. Af redaktionen Med opkøbet runder...
Fastansættelse og opstart snarest muligt Fuldtid / deltid Brænder du for madlavning og søger en spændende mulighed i et internationalt miljø? Vi søger engagerede kokke (m/k/d) til vores team i Center Parcs Nordborg Resort – med opstart snarest muligt! Vi tilbyder langtidsansættelse i et...
Plantefokus på fuld kraft Torsdag bød på smagsprøver, innovation og fremtidsperspektiver, da TurboPlant indtog Industriens Hus med et stærkt...
Fire kvinder åbner Dagmars Bodega på Nørrebro som alternativt værested for lokalområdet – med fokus på fællesskab, kreativitet I hjertet af...
En restaurant på det rette sted skal ikke blot nem at finde, den er svær at overse. Af redaktionen / materiale leveret af Kornerup-Bang &...