Nyheder
Markedet for sund fastfood vokser i hele Norden, og en af de aktører, der mærker fremgangen, er den mexicansk-inspirerede kæde Zócalo. Med otte...
Danmarks største nonprofit-indkøbsorganisation for HoReCa, Samhandel, har i samarbejde med tech-partneren Verarca lanceret en fuldautomatisk løsning...
Når Nikolas står bag stegepladen i en af sine Gyros butikker, sker der noget. Det gør der også, når de skal bygges. Vi er med på rejsen og er stolte...
Det plantebaserede mejeriprodukt FÆRM løb med sejren ved Mavens Hule 2025, en konkurrence for grønne fødevareiværksættere afholdt den 8. maj i Agro Food Park, Aarhus. Prisen inkluderer et skræddersyet udviklingsforløb samt mulighed for at få produktet bredt ud i foodservice-sektoren. Af...
Efter mere end 16 år med to restauranter på Frederiks Bastion og senere på 56 Grader i København valgte Kenneth og Kirstine, parret bag, sammen med deres tre børn at skifte storbyen ud med nye omgivelser. Noget andet. Noget nyt. Af Redaktionen/MQ / Forside foto af er leveret af Mikkel Bækgaard og...
Tre ud af fire danskere ønsker at leve sundere, men mange mangler inspiration til at ændre vaner. Derfor styrker Lidl og Madens Folkemøde...
Stærk og passioneret køkkenchef søges til Comwell Kongebrogaarden Har du fokus på madglæde og medarbejdertrivsel, så læs videre. Brænder du for god...
Den danskejede hotelkæde Comwell Hotels offentliggjorde i dag kædens årsresultat for 2024. Comwell går frem på både top- og bundlinje med en...