Nyheder

Her er Jensens Bøfhus’ nye strategi
Her er Jensens Bøfhus' nye strategi

Jensens Bøfhus har et klart mål: At genopfinde sig selv som Danmarks foretrukne familierestaurant. Og det skal være med fokus på hygge og samspil med gæsterne.   Af Ebbe Fischer Jensens Bøfhus er midt i en omstilling med fokus på at imødekomme danskernes spisevaner og følge med tiden. Som en...

Read More
Mere udeservering på vej i København
Mere udeservering på vej i København

Københavns Kommune vil udpege fem gader i det centrale København, hvor der skal være mere udeservering. Af redaktionen For at gøre plads til udeserveringen vil man nedlægge 600 parkeringspladser i centrale områder af byen. Det skriver Horesta. Forsøget er sat i værk for at gøre byen mere levende....

Read More

Tema: Kaffe, kage og brød

Fødevarer

Marked

Drift

Vækst

Børs

Unge madiværksættere får ny stemme
Unge madiværksættere får ny stemme

Acceleratorprogrammet Morgendagens Madtalenter lancerer et advisory board bestående af unge madiværksættere, der skal dele erfaringer og fungere som rollemodeller for andre unge talenter.  Af Ebbe Fischer Som svar på den udfordrende start for unge...

Read More

News-Pro

Profiler

’The Real Greek’ laver millioner på Reffen

Deres rekord er 9 mio. kr. i årsomsætning, og de har stået...

Read More

Nyt fra kategorierne

“Reffen bliver endnu mere vild”

“Reffen bliver endnu mere vild”

Laver du det råt, kommer der mange. Og laver du det mere råt, kommer der flere. Sådan har manden bag Reffen, Jesper Julian Møller, udtalt til Deli News, og nu tager man endnu et skridt i den retning. Af Ebbe Fischer Musikelskere, humleentusiaster,...

Read More