Nyheder
En analyse fra HORESTA viser et fald i antal restauranter på næsten 600 fra 2021-23, mens kurven for antal nystartede virksomheder peger forsigtigt...
Tusindvis af odenseanere har allerede bestilt plads på Restaurant Bouillon i Odense, som åbner på et-årsdagen for åbningen af Bouillon på...
Fra succesfuldt pilotforsøg i august til fast tilbud på Hotel- og Restaurantskolen i København - uddannelsen ’Grøn Madhåndværker’ hitter. Af...
Den svenske restaurantkæde, Zócalo, der serverer mexicansk, præsenterer overskud, og nu er makkerparret bag den danske gren klar til at finde flere franchisetagere - og bringe antallet af danske restauranter op fra 7 til 25. Af redaktionen Danskernes appetit på takeaway er vokset eksplosivt...
VOLATILT: Den ikoniske pizzakæde får travlt op til jul, ligesom de havde under EM i fodbold. Nu skal de igen ud og hyre til en højtid. Desuden vil man sænke fødevareomkostningerne for at støtte sine franchisetagere. Af redaktionen Domino's Pizza planlægger at ansætte 5.000 nye medarbejdere...
I den lille sommerhusby Saksild ved Kattegat har Nicolaj M. Jensen og Lone Simonsen taget et stort skridt for at forfølge deres drøm. Parret har...
Bodenhoff Bageri har haft stor vækst og består nu af 11 filialer i Storkøbenhavn. Christian Bodenhoff ejer kæden, og Deli News har sat ham stævne...
Takeaway-bageri bliver mere og mere populært - særligt til festlige lejligheder som fødselsdage, hvor den traditionelle kagemand i dag er et stort...
Tema: Festivaler
Fødevarer
Drift
Børs
Profiler
Nyt fra kategorierne
Sorry, no posts found.