februar 22, 2024
![Restaurant-chan-walrus Jeppe Villadsen foran sin butik på Stefansgsade, Nørrebro. Foto. Ebbe Fischer](http://www.deli-news.dk/wp-content/uploads/2024/02/Restaurant-chan-walrus-scaled.jpg)
Arkivfoto: Chan Walrus
Den prisvenlige kvalitetsrestaurant ‘Bouillon’ har taget restaurantscenen med storm efter åbningen sidste år. Nu udvider man med en ny filial i Aarhus.
Af redaktionen
Torben Klitbo – manden bag Bouillon – åbner endnu en af slagsen, denne gang i Aarhus, hvor Bouillon d. 5. april 2024 slår dørene op på Europaplads 2. Det skriver Berlingske.
Læs mere på Deli: Ny restaurant på Frederiksberg kan blive gamechanger
Yderst prisvenligt
Man kan eksempelvis få græskarsuppe som forret til kun 19 kr. på Bouillon, mens en hovedret – steak frites – koster 124 kr., og en crème brûlée til dessert kun 30 kr.
Læs mere på Deli: Ifølge en økonom er det den vej, det går
Torben Klitbo åbnede sin første restaurant i 2001 og introducerede med Cofoco på Vesterbro danskerne for faste menuer til lave priser. Siden har han solgt restaurantkonceptet og sammen med partnere været med til at åbne en lang række nye.
Lang venteliste er nødvendig
Kvalitet til discountpriser er en tendens, der har spredt sig i København.
Alt skal skæres væk, og det skal gøres simpelt,” udtaler Torben Klitbo til Berlingske, og han erkender, at det kræver mange gæster, hvis Bouillon skal løbe rundt.
Og ventelisten til at få et bord er da også lang.
Related Articles
Stjernekok køber rigmand ud af Michelin-restaurant
Stjernekokken Wassim Hallal er blevet herre i eget hus og investerer nu et større millionbeløb i sin restaurant i Aarhus med to Michelinstjerner. Af redaktionen Efter flere måneders forhandlinger har Wassim Hallal købt Claus Hommelhoff ud af 'Frederikshøj'....
Legendarisk københavnercafé genåbner
Københavns vel nok cooleste café. Sådan var Café Sommersko kendt fra 1976 til 2017, men så lukkede den pludselig. Nu åbner den igen. Af redaktionen I et opslag på Instagram afslører restauratør Nils Petter Bro, at han har store planer med den café, som tilbage...
Det bliver nemmere for næste generation at overtage restauranten
Regeringen vil gøre det billigere for familieejede virksomheder, der står overfor et generationsskifte. Det kan få en stor impact i branchen. HORESTA jubler. Af redaktionen SVM-regeringen har præsenteret udspillet ’Et stærkere erhvervsliv’, og regeringen vil...