Restaurant bag voksende lavpriskoncept udvider i Jylland

februar 22, 2024

Jeppe Villadsen foran sin butik på Stefansgsade, Nørrebro. Foto. Ebbe Fischer

Arkivfoto: Chan Walrus

Den prisvenlige kvalitetsrestaurant ‘Bouillon’ har taget restaurantscenen med storm efter åbningen sidste år. Nu udvider man med en ny filial i Aarhus.

 

Af redaktionen

Torben Klitbo – manden bag Bouillon – åbner endnu en af slagsen, denne gang i Aarhus, hvor Bouillon d. 5. april 2024 slår dørene op på Europaplads 2. Det skriver Berlingske.

Læs mere på Deli: Ny restaurant på Frederiksberg kan blive gamechanger

 

Yderst prisvenligt

Man kan eksempelvis få græskarsuppe som forret til kun 19 kr. på Bouillon, mens en hovedret – steak frites – koster 124 kr., og en crème brûlée til dessert kun 30 kr.

Læs mere på Deli: Ifølge en økonom er det den vej, det går

Torben Klitbo åbnede sin første restaurant i 2001 og introducerede med Cofoco på Vesterbro danskerne for faste menuer til lave priser. Siden har han solgt restaurantkonceptet og sammen med partnere været med til at åbne en lang række nye.

 

Lang venteliste er nødvendig

Kvalitet til discountpriser er en tendens, der har spredt sig i København.

Alt skal skæres væk, og det skal gøres simpelt,” udtaler Torben Klitbo til Berlingske, og han erkender, at det kræver mange gæster, hvis Bouillon skal løbe rundt.

Og ventelisten til at få et bord er da også lang.

 

TENDENS: Endnu en billig kvalitetsrestaurant åbner i København

Related Articles

Ny ambitiøs restaurant rykker ind i Carlsberg Byen

Ny ambitiøs restaurant rykker ind i Carlsberg Byen

D. 11. april åbner en ny restaurant i Carlsberg Byen. Det bliver 'et sjovt og uformelt sted, og menuen bliver dogmefrit land' - ifølge chefen.   Af redaktionen Navnet er Dolores, og restauranten medbringer madglæde og gastronomisk inspiration fra den store verden...

Danmarks bedste tjener: Det her handler faget om

Danmarks bedste tjener: Det her handler faget om

Andreas Kobs Laursen er for nylig kåret til Danmarks og siden Nordens bedste tjener. Nu løfter han sløret for sin teknik.   Af redaktionen Man skal kunne sine tjenerdiscipliner, men det vigtigste for en god tjener er at have føling med gæsten, ifølge Andreas Kobs...

Dansk kok vinder uofficielt EM

Dansk kok vinder uofficielt EM

Danmark har vundet guld i årets Bocuse d’Or Europe, også kaldet ’EM for kokke’. Af redaktionen Præstationen har sikret Sebastian Holberg Svendsgaard og resten af holdet en plads ved den globale udgave af Bocuse d’Or i Lyon næste år, også kendt som  'kokkenes...