Restaurant bag voksende lavpriskoncept udvider i Jylland

februar 22, 2024

Jeppe Villadsen foran sin butik på Stefansgsade, Nørrebro. Foto. Ebbe Fischer

Arkivfoto: Chan Walrus

Den prisvenlige kvalitetsrestaurant ‘Bouillon’ har taget restaurantscenen med storm efter åbningen sidste år. Nu udvider man med en ny filial i Aarhus.

 

Af redaktionen

Torben Klitbo – manden bag Bouillon – åbner endnu en af slagsen, denne gang i Aarhus, hvor Bouillon d. 5. april 2024 slår dørene op på Europaplads 2. Det skriver Berlingske.

Læs mere på Deli: Ny restaurant på Frederiksberg kan blive gamechanger

 

Yderst prisvenligt

Man kan eksempelvis få græskarsuppe som forret til kun 19 kr. på Bouillon, mens en hovedret – steak frites – koster 124 kr., og en crème brûlée til dessert kun 30 kr.

Læs mere på Deli: Ifølge en økonom er det den vej, det går

Torben Klitbo åbnede sin første restaurant i 2001 og introducerede med Cofoco på Vesterbro danskerne for faste menuer til lave priser. Siden har han solgt restaurantkonceptet og sammen med partnere været med til at åbne en lang række nye.

 

Lang venteliste er nødvendig

Kvalitet til discountpriser er en tendens, der har spredt sig i København.

Alt skal skæres væk, og det skal gøres simpelt,” udtaler Torben Klitbo til Berlingske, og han erkender, at det kræver mange gæster, hvis Bouillon skal løbe rundt.

Og ventelisten til at få et bord er da også lang.

 

TENDENS: Endnu en billig kvalitetsrestaurant åbner i København

Related Articles

Legendarisk københavnercafé genåbner

Legendarisk københavnercafé genåbner

Københavns vel nok cooleste café. Sådan var Café Sommersko kendt fra 1976 til 2017, men så lukkede den pludselig. Nu åbner den igen.   Af redaktionen I et opslag på Instagram afslører restauratør Nils Petter Bro, at han har store planer med den café, som tilbage...

Det bliver nemmere for næste generation at overtage restauranten

Det bliver nemmere for næste generation at overtage restauranten

Regeringen vil gøre det billigere for familieejede virksomheder, der står overfor et generationsskifte. Det kan få en stor impact i branchen. HORESTA jubler.   Af redaktionen SVM-regeringen har præsenteret udspillet ’Et stærkere erhvervsliv’, og regeringen vil...

Koncept: Bouillon fortsætter sit sejrstogt i Odense

Koncept: Bouillon fortsætter sit sejrstogt i Odense

Kan man gøre det lidt billigere end de andre, vælter kunderne ind i tusindvis. Det synes at være læren af en helt utrolig efterspørgsel hos restauranten med mottoet: Stor oplevelse - lille pris.   Af redaktionen Meget omtalte Bouillon åbnede på Frederiksberg...