JAGGER – RESTAURANT MANAGER (FULDTID)

oktober 23, 2023

key account manager foodservice

ER DU VORES NYE RESTAURANT MANAGER ? 

JAGGER ER EN BURGERKÆDE I KØBENHAVN STARTET AF TIDLIGERE MICHELINKOK RASMUS OUBÆK. HOS JAGGER ER GOD SERVICE ESSENTIEL, OG LIGE NU SØGER VI NYE RESTAURANT MANAGER TIL VORES RESTAURANTER. SOM RESTAURANT MANAGER INDGÅR DU I DEN DAGLIGE DRIFT AF RESTAURANTEN, SOM FØRST OG FREMMEST INDEBÆRER EN PROFESSIONEL SERVICERING AF VORES GÆSTER. DU ER PASSIONERET OMKRING SERVICE, DU BESTRÆBER DIG PÅ ALTID AT YDE DEN BEDSTE SERVICE, OG DU ER MED TIL AT SKABE DEN UNIKKE GÆSTEOPLEVELSE HVER DAG. SOM RESTAURANT  MANAGER ER DU MOTIVERENDE OG UDVISER OVERSKUD TIL AT LØFTE ALLE MEDARBEJDERE TIL AT VÆRE DEN BEDSTE VERSION AF SIG SELV.

VI FORESTILLER OS, AT DU HAR ERFARING FRA SERVICEBRANCHEN, OG MÅSKE HAR DU ENDDA HAFT EN LIGNENDE STILLING FØR. DU ER SELVKØRENDE OG KAN ARBEJDE SELVSTÆNDIGT, MEN OGSÅ SAMARBEJDE MED KOLLEGAER PÅ TVÆRS AF AFDELINGER. SOM RESTAURANT MANAGER ER DU SAMMEN MED DIN REGIONAL MANAGER ANSVARLIG FOR DIN EGEN AFDELING.

DINE OPGAVER BLIVER BL.A.:

  • MEDANSVAR FOR DEN DAGLIGE DRIFT AF FRONTEN AF RESTAURANTEN

  • LEDELSE AF FRONTPERSONALE PÅ DIN AFDELING, HERUNDER AFHOLDELSE AF MØDER IFM. VAGTPLANLÆGNING, DRIFTMØDER OG LEDERMØDER

  • ANSÆTTELSE, OPLÆRING OG TRÆNING AF PERSONALE I SAMARBEJDE MED DIN REGIONAL MANAGER

  • MEDANSVAR FOR LØN- OG VAREPROCENTER

  • MEDANSVAR FOR BESTILLING AF VARER

VI TILBYDER:

  • FULDTIDSSTILLING 

  • LØN EFTER KVALIFIKATIONER

  • GODE KOLLEGAER I ET UNGT TEAM

  • ARBEJDSPLADS PÅ EN VORES 15 RESTAURANTER I KØBENHAVN OG OMEGN

SØG HER

PÅ JAGGER ER VI I KONSTANT UDVIKLING, OG DERFOR LEDER VI ALTID EFTER NYE MEDARBEJDERE TIL VORES TEAM TIL BÅDE FULDTID- OG DELTIDSSTILLINGER. VORES MISSION ER AT SERVERE BURGERE AF HØJ KVALITET OG MED DEN BEDSTE SERVICE. VI GÅR ALDRIG PÅ KOMPROMIS MED KVALITET. DERFOR LEDER VI EFTER MEDARBEJDERE, DER ER DEDIKEREDE OG ØNSKER AT VÆRE EN DEL AF VORES TEAM OG BRAND. 

Andre Job

Mikkeller – Færgekroen in Tivoli

Mikkeller – Færgekroen in Tivoli

Be a part of Mikkeller’s Newest Dining Gem - Mikkeller Færgekroen in TivoliAre you ready to immerse yourself in the heart of Tivoli's magical atmosphere, surrounded by exotic architecture, historic buildings, and lush gardens? Mikkellerinvites you to be a part of our...

Udviklings og kvalitetsansvarlig kok i GRØD

Udviklings og kvalitetsansvarlig kok i GRØD

Udviklings og kvalitetsansvarlig kok i GRØD Som Udviklings og kvalitetsansvarlig kok i GRØD tilbydes du en spændende stilling i en ung og dynamisk, founder og formålsdrevet virksomhed med højt til loftet.I GRØD går vi hver dag på arbejde for at lave velsmagende GRØD...

Warpigs – General manager

Warpigs – General manager

General Manager at WarpigsBar Manager at WarPigs – Be a part of defining what the WarPigs Experience should be! When coming to WarPigs, you are greeted with the sounds of diverse music and lively chatter in the air. On one end you have our brewery, and the other our...