JAGGER – RESTAURANT MANAGER (FULDTID)

oktober 23, 2023

key account manager foodservice

ER DU VORES NYE RESTAURANT MANAGER ? 

JAGGER ER EN BURGERKÆDE I KØBENHAVN STARTET AF TIDLIGERE MICHELINKOK RASMUS OUBÆK. HOS JAGGER ER GOD SERVICE ESSENTIEL, OG LIGE NU SØGER VI NYE RESTAURANT MANAGER TIL VORES RESTAURANTER. SOM RESTAURANT MANAGER INDGÅR DU I DEN DAGLIGE DRIFT AF RESTAURANTEN, SOM FØRST OG FREMMEST INDEBÆRER EN PROFESSIONEL SERVICERING AF VORES GÆSTER. DU ER PASSIONERET OMKRING SERVICE, DU BESTRÆBER DIG PÅ ALTID AT YDE DEN BEDSTE SERVICE, OG DU ER MED TIL AT SKABE DEN UNIKKE GÆSTEOPLEVELSE HVER DAG. SOM RESTAURANT  MANAGER ER DU MOTIVERENDE OG UDVISER OVERSKUD TIL AT LØFTE ALLE MEDARBEJDERE TIL AT VÆRE DEN BEDSTE VERSION AF SIG SELV.

VI FORESTILLER OS, AT DU HAR ERFARING FRA SERVICEBRANCHEN, OG MÅSKE HAR DU ENDDA HAFT EN LIGNENDE STILLING FØR. DU ER SELVKØRENDE OG KAN ARBEJDE SELVSTÆNDIGT, MEN OGSÅ SAMARBEJDE MED KOLLEGAER PÅ TVÆRS AF AFDELINGER. SOM RESTAURANT MANAGER ER DU SAMMEN MED DIN REGIONAL MANAGER ANSVARLIG FOR DIN EGEN AFDELING.

DINE OPGAVER BLIVER BL.A.:

  • MEDANSVAR FOR DEN DAGLIGE DRIFT AF FRONTEN AF RESTAURANTEN

  • LEDELSE AF FRONTPERSONALE PÅ DIN AFDELING, HERUNDER AFHOLDELSE AF MØDER IFM. VAGTPLANLÆGNING, DRIFTMØDER OG LEDERMØDER

  • ANSÆTTELSE, OPLÆRING OG TRÆNING AF PERSONALE I SAMARBEJDE MED DIN REGIONAL MANAGER

  • MEDANSVAR FOR LØN- OG VAREPROCENTER

  • MEDANSVAR FOR BESTILLING AF VARER

VI TILBYDER:

  • FULDTIDSSTILLING 

  • LØN EFTER KVALIFIKATIONER

  • GODE KOLLEGAER I ET UNGT TEAM

  • ARBEJDSPLADS PÅ EN VORES 15 RESTAURANTER I KØBENHAVN OG OMEGN

SØG HER

PÅ JAGGER ER VI I KONSTANT UDVIKLING, OG DERFOR LEDER VI ALTID EFTER NYE MEDARBEJDERE TIL VORES TEAM TIL BÅDE FULDTID- OG DELTIDSSTILLINGER. VORES MISSION ER AT SERVERE BURGERE AF HØJ KVALITET OG MED DEN BEDSTE SERVICE. VI GÅR ALDRIG PÅ KOMPROMIS MED KVALITET. DERFOR LEDER VI EFTER MEDARBEJDERE, DER ER DEDIKEREDE OG ØNSKER AT VÆRE EN DEL AF VORES TEAM OG BRAND. 

Andre Job

Warpigs – General manager

Warpigs – General manager

General Manager at WarpigsFra tidligt om morgenen er der gang i køkkenet og bryggeriet og lige fra vi åbner til frokost til ud på natten er Warpigs fyldt med BBQ-elskende gæster. Vi kigger ind i flere forskellige projekter for at give vores gæster en endnu bedre...

JAGGER – REGIONAL MANAGER

JAGGER – REGIONAL MANAGER

VI SØGER REGIONAL MANAGERS TIL VORES RESTAURANTER. SOM REGIONAL MANAGER ER DU ANSVARLIG FOR MINIMUM 2 RESTAURANTER I EN REGION. DU HAR ARBEJDSPLADS PÅ RESTAURANTERNE, OG DIT ARBEJDE ER FORDELT PÅ BÅDE SERVICETIMER OG ADMINISTRATION. DU BLIVER EN DEL AF ET UNGT TEAM OG...

JAGGER – Facility-manager

JAGGER – Facility-manager

VIL DU GERNE VÆRE EN AFGØRENDE DEL AF DANMARKS HURTIGST VOKSENDE FAST FOOD KONCEPT?HOS JAGGER OG OTTO PIZZA STÅR VI OVER FOR SPÆNDENDE UDFORDRINGER MED PLANER OM AT ÅBNE ENDNU FLERE FANTASTISKE RESTAURANTER. FOR AT GØRE DETTE TIL VIRKELIGHED, SØGER VI EN DEDIKERET...