Venue Manager

maj 14, 2024

Om Venue Manager

Opnå succes og forbedre dine kunders oplevelse med Venue Managers digitale kassesystem. Vores kassesystem er en omfattende og brugervenlig løsning, der hjælper dig med at håndtere transaktioner og administrere din virksomhed mere effektivt.

Vores digitale kassesystem er let at tilpasse og konfigurere efter dine specifikke behov og krav. Du kan tilføje forskellige betalingsmetoder, oprette rabatter og tilbud, og administrere dine medarbejderes adgang.

Kontakt Venue Manager i dag for at lære mere om vores digitale kassesystem og hvordan det kan hjælpe din virksomhed med at vokse.

 

 

Venue Manager

Hattemagervej 10,
9000 Aalborg

POS- salg

Trine Skovsgård Purkær

Phone: +45 8877 3282

E-mail: tsp@venuemanager.net

 

Andre leverandører

Kastbergs Gourmet-Is

Kastbergs Gourmet-Is

Om Kastbergs Gourmet-Is Kastbergs er en dansk is-producent baseret i Herning, som sælger is eksklusivt til Foodservice sektoren, altså hoteller, restauranter, caféer og ishuse, gennem de danske fødevaregrossister.  Hos Kastbergs går vi meget op i det gode håndværk,...

Duni Group

Duni Group

Om Duni Group Duni Group er markedsleder inden for bæredygtig spisning, fødevareemballage og cirkulære løsninger til restaurant- og cateringmarkedet. Vores miljømæssige bæredygtighed og cirkulære muligheder fremmer en ophøjet oplevelse, hvor folk mødes for at nyde mad...

Mejnerts Mølle

Mejnerts Mølle

Mejnerts Mølle Hos Mejnerts har vi hænderne i hele værdikæden Fra Muld til Mund. Vi dyrker og høster økologisk korn og kartofler på vores egne marker. Det bedste korn udvælges til vores mølleri, hvor vi skånsomt stenformaler kernerne til økologisk kvalitets mel, fyldt...