Udviklings og kvalitetsansvarlig kok i GRØD

december 6, 2023

key account manager foodservice

Udviklings og kvalitetsansvarlig kok i GRØD

Som Udviklings og kvalitetsansvarlig kok i GRØD tilbydes du en spændende stilling i en ung og dynamisk, founder og formålsdrevet virksomhed med højt til loftet.

I GRØD går vi hver dag på arbejde for at lave velsmagende GRØD og give nærværende service med fed energi i vores ti grød-barer i København og Århus. Vi laver ready made meals, granola og grødtoppings, hvor vi ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Disse produkter sælges i danske supermarkeder og i vores egen webshop. Vi laver egne kogebøger og keramik-serie som understøtter vores produkter og brand. I 2024 skal vi åbne den første GRØD-bar i Olso og på sigt skal vi åbne flere GRØD-barer i udlandet.

 Vi søger en Udviklings og kvalitetsansvarlig kok til vores team. Det er en ny stilling i GRØD og med denne stilling vil vi styrke vores innovation og sikre en fortsat stabil kvalitet i takt med at GRØD udvider. Din fornemmeste opgave er at udvikle vores menukort og planlægge og implementere dette i den daglige drift på en måde, der sikrer, at vores butiksansatte glæder sig til at komme på arbejde, og dermed sikre at vores kunder får den bedst mulig oplevelse. Vores butiksansatte er ikke faglært indenfor madlavning og mange er deltidsansatte, derfor bliver du det faglige fyrtårn, som står i spidsen for fagligheden og kvaliteten. Et godt øje for tidens trends indenfor restaurationsbranchen, samt erfaring med drift, produktion og service er en forudsætning for, at vi kan levere velsmagende GRØD med et højt serviceniveau.

Du får ansvaret for at lede og drive udviklingen af vores menukort i GRØD-barerne, samt udvikle nye produkter til Retail. Det er også din opgave at implementere nye produkter og menuer og sikre en stabil kvalitet og drift af dette. Du har ansvaret for indkøb af råvarer til butikkerne og at vores menu lever op til vores værdier indenfor økologi, bæredygtighed og sæson. På vores retail produkter bliver du ansvarlig for kontakten med vores leverandører. Du skal kunne balancere den løbende udvikling med fokus på velsmag og innovation sammen med hensynet til en stabil daglig drift. Du skal ydermere kunne fordybe dig i excel-ark og hoppe i forklædet i GRØD barerne. Du refererer til vores COO i Grød og du vil også få et tæt samarbejde med CEO og founder Lasse Andersen.

 

Dine konkrete opgaver er:

 • Være det faglige fyrtårn som motiverer de butiksansatte
 • Sikre at butiksansatte arbejder efter dine fastsatte kvalitetsstandarder og procedure
 • Kostprisberegninger og svindberegne, samt rette indtjening på produkter efter fastsatte mål
 • Innovation og udvikling af sortiment og menukort
 • Implementering af nye produkter og ny menu
 • Menu smagninger
 • Markedsanalyse og trends
 • Sikre fødevarekvalitet og hygiejne i butikkerne
 • Opsøge nye leverandører og vedligeholde eksistenserne leverandører
 • Lagerstyring og produktionsplanlægning
 • Renovation og opdatering af udstyr vedrørende menukort 

Din arbejdsdag er til tider kompleks, og der sker en masse spændende ting, som vil kræve, at du er fleksibelt indstillet. Til gengæld får du en unik chance for at lære en virksomhed i udvikling af kende og komme helt tæt på både ledelse og beslutningsprocesser.

Hvem er du?

Du er først og fremmest et sympatisk og empatisk menneske, der på en god måde kan sætte en faglig retning for menuen, som tilgodeser den daglige drift. Du har arbejdet med projektledelse/ projekter eller har haft drifts- og ledelsesansvar og kender til at drive en restaurant. Du har arbejdet med menu-udvikling og kender til nøgletal og evner at skabe resultater. Du formår at skabe tillid hos dine kollegaer og prioriterer god kommunikation i alt, hvad du gør.

Du er ansvarsbevidst, struktureret og fuld af god energi og du forstår vigtigheden af det gode resultat.

Spændende stilling i dynamisk virksomhed

Som Udviklings og kvalitetsansvarlig kok i GRØD tilbydes du en spændende stilling i en ung og dynamisk virksomhed med højt til loftet. GRØD er startet af Lasse og den første GRØD-bar åbnede i Jægersborggade i 2011. I dag er der 10 GRØD-barer og omkring 200 ansatte. Du kan glæde dig til en dagligdag i en virksomhed i udvikling med gode kollegaer, masser af fed energi, inspiration og spændende opgaver.

I GRØD drømmer vi om at blive endnu mere bæredygtige, innovative og skabe den fedeste arbejdsplads, hvor vi udvikler talenter og giver plads til privatliv.

 

Ansøgningsfrist og jobstart

Der er ansøgningsfrist d. 31 december 2023. Ansættelsesprocessen består af to runder og ansættelsesstart er efter aftale. dog senest d. 1 april.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Søg her

Ann-Sofie Vadum Bønding
fie@groed.com
Tlf.: +45 20 45 51 46

Andre Job