Kastbergs Gourmet-Is

maj 9, 2024

Om Kastbergs Gourmet-Is

Kastbergs er en dansk is-producent baseret i Herning, som sælger is eksklusivt til Foodservice sektoren, altså hoteller, restauranter, caféer og ishuse, gennem de danske fødevaregrossister. 

Hos Kastbergs går vi meget op i det gode håndværk, hvor alt er håndlavet, og desuden går vi rigtig meget op i kun at bruge de bedste råvarer, vi kan få fat på. Dette betyder, at vi gerne går en omvej for at få fat i de bedste råvarer, og vi går ikke målrettet efter det billigste. Disse råvarer skal naturligvis helst være lokale og danske. Eksempelvis får vi danske jordbær, rabarber og stikkelsbær fra Samsø samt mælk og fløde fra Them Andelsmejeri, der ligger kun ca. 40 km fra vores produktion 

 

Kastbergs Gourmet-Is

Lundvej  8

DK-7400 Herning

Ejer / ismager Joachim Kastberg

Phone: +45 2980 5400

E-mail:  joachim@kastbergs.dk

Produktlinks:

Produktside kastbergs https://kastbergs.dk/icecream/

Produktside Dagrofa Food Service https://dgfs.dk/leverandoer/kastbergs/

Produktside Hørkram https://www.hoka.dk/da-dk/maerker/kastbergs

Andre leverandører

Venue Manager

Venue Manager

Om Venue Manager Opnå succes og forbedre dine kunders oplevelse med Venue Managers digitale kassesystem. Vores kassesystem er en omfattende og brugervenlig løsning, der hjælper dig med at håndtere transaktioner og administrere din virksomhed mere effektivt. Vores...

Duni Group

Duni Group

Om Duni Group Duni Group er markedsleder inden for bæredygtig spisning, fødevareemballage og cirkulære løsninger til restaurant- og cateringmarkedet. Vores miljømæssige bæredygtighed og cirkulære muligheder fremmer en ophøjet oplevelse, hvor folk mødes for at nyde mad...

Mejnerts Mølle

Mejnerts Mølle

Mejnerts Mølle Hos Mejnerts har vi hænderne i hele værdikæden Fra Muld til Mund. Vi dyrker og høster økologisk korn og kartofler på vores egne marker. Det bedste korn udvælges til vores mølleri, hvor vi skånsomt stenformaler kernerne til økologisk kvalitets mel, fyldt...