Legendarisk københavnercafé genåbner

juli 5, 2024

Jeppe Villadsen foran sin butik på Stefansgsade, Nørrebro. Foto. Ebbe Fischer

Sådan så Café Sommersko på Kronprinsensgade 6 ud i 2008. Foto: Wikimedia Commons / Casper Møller

Københavns vel nok cooleste café. Sådan var Café Sommersko kendt fra 1976 til 2017, men så lukkede den pludselig. Nu åbner den igen.

 

Af redaktionen

I et opslag på Instagram afslører restauratør Nils Petter Bro, at han har store planer med den café, som tilbage i 1976 blev åbnet af hans far og onkel  – som en af de første af slagsen i et land fyldt med bodegaer.

I 1989 solgte man så caféen til Torben Olsen, som drev den videre op igennem 90’erne og 00’erne.

 

En gammel drøm

Niels Peter Bro skriver på Instagram bl.a. følgende om projektet:

”Hele min profesionelle karriere som restauratør har jeg altid vidst, at en ting skulle jeg en dag gøre – og nu gør jeg det sgu.

Nu har Torben og jeg bestemt os for at åbne den igen – sammen. Lokationen er ny, men ånden er den samme.

Det er på tide at gi’ Sommersko tilbage til de unge og kreative, og så må vi se, hvor de bringer stedet hen denne gang.

Jeg glæder mig bare pissemeget til rejsen,” skriver han efterfulgt af et stort hjerte.

 

Related Articles

Visionær restaurantchef til Best Western Plus Hotel Fredericia

Visionær restaurantchef til Best Western Plus Hotel Fredericia

Er du en erfaren leder med høj faglighed indenfor service, mad og vin? Motiveres du af sætte en høj standard for en af byens bedste restauranter? Så er det dig vi søger til at skabe uforglemmelige restaurantoplevelser for vores gæster på Best Western Plus Hotel...

Kokkenes Køkken vokser fra 17 til 41 kantiner

Kokkenes Køkken vokser fra 17 til 41 kantiner

Asmus Thorsøe Hamann er divisionschef i Kokkenes Køkken - en mellemstor udbyder af kantineservice med fokus på økologi og lokale råvarer. I et interview med Deli News fortæller han om en markant udvikling, om konceptet og om strategien for fremtiden.   Af Ebbe...

Portionsanretninger skal få folk til at spise mindre kød i kantinen

Portionsanretninger skal få folk til at spise mindre kød i kantinen

Det kan være svært at få arbejdspladsen til at forbruge mindre kød, men løsningen ligger lige for, lyder det fra kendt kantineaktør.   Af Ebbe Fischer ”En måde at gøre det på er at portionsanrette kød, og så kan man godt få mere, hvis man går op én gang til. Kød...