juni 18, 2024

Arkivfoto
Restaurant Bouillon klarer sig godt trods ultralave priser og er måske ved at ændre den danske restaurantscene.
Af redaktionen
Det første regnskab, siden åbningen af den franske bistro Bouillon i september sidste år, viser et overskud på 687.000 kr. for 2023.
Altså på kun omtrent et kvartal. Det skriver Finans.dk.
Artiklen fortsætter længere nede
Hvis man skal have en treretters menu på Bouillon bestående af f.eks. tatar til forret, fish n’ chips til hovedret og créme brülée til dessert plus en drink, koster det f.eks. 210 kr.
Ejer Torben Klitbo, som bl.a. er en af bagmændene fra Cofoco, er ikke i tvivl om, hvad folk især kommer efter.
“Det er helt klar pris ift. kvalitet, der får gæsterne til at strømme til. Lige fra hvide duge på bordene til god service fra tjenerne og til, at vi leverer et rigtig godt produkt for den pris, vi tager for det. Og siden der ryger så mange gæster igennem, kan vi købe billigt ind,” siger han til Finans.dk og tilføjer:
“Vi er meget tilfredse med de 3,5 måneder, vi havde i 2023. Jeg har startet mange virksomheder, og det er altid svært at tjene penge fra første dag. Det er vi lykkedes med.”
Læs mere om billigbølgen
Related Articles
Mere næring, mindre aftryk. Bælgfrugterne og Turboplant viste nye veje
På Bælgdagene på Dallerupgård, arrangeret af Turboplant, blev vi mindet om, at fremtiden både smager godt og virker sundere med flere bælgfrugter på menuen. Men også at hønen eller ægget arbejder på at komme først på menuen… Af redaktionArrangementet samlede kokke,...
Malmø Saluhall: Nøglen er boder med sjæl
Malmö Saluhall er blevet et af byens madmæssige flagskibe. I den tidligere godsbanebygning fra 1800-tallet mødes man af duftene fra friskbagt surdejsbrød, dampende ramen og friskgrillet fisk. Smag, energi og stemning spiller fint sammen, og stedet summer af liv den...
Hvor finder man de nye franchisetagere?
USA, Sverige og Danmark griber opgaven forskelligt an. Her er inspirationen. Franchise er en effektiv måde at skalere et koncept på, men kun hvis man kan finde de rette mennesker til at drive enhederne. Netop rekrutteringen af franchisetagere er i dag en udfordring...