Duni Group

april 30, 2024

Om Duni Group

Duni Group er markedsleder inden for bæredygtig spisning, fødevareemballage og cirkulære løsninger til restaurant- og cateringmarkedet.

Vores miljømæssige bæredygtighed og cirkulære muligheder fremmer en ophøjet oplevelse, hvor folk mødes for at nyde mad og drikke – med god samvittighed. Vi markedsfører og sælger vores produkter på mere end 40 markeder verden over, hovedsageligt under mærkerne:

  • Duni
  • BioPak
  • Papir+Design

Duni Group har ca. 2.300 medarbejdere i 22 lande. Vores hovedkontor ligger i Malmø, Sverige, og vi har produktionsenheder i Sverige, Tyskland, Polen, New Zealand og Thailand.

Duni Group er børsnoteret på NASDAQ Stockholm.

”Vi tilbyder miljørigtige kvalitetsprodukter såsom servietter, duge og stearinlys og emballage og pakkesystemer til take away. Med en formålsdrevet organisation og passionerede kollegaer stræber vi efter at føre vores branche mod en verden, hvor vi giver mere, end vi tager for at give alle mennesker mulighed for at nyde god mad, velvære og sammenhold – i dag og i fremtidens generationer.”

 

Danmark

Duni A/S

Lyngby Hovedgade 39, 2

DK-2800 Kgs. Lyngby

Phone: +45 44 84 84 22

E-mail: info@duni.dk

 

Hovedkontor Sverige

DUNI AB

Box 237

SE-201 22 Malmö

Sweden

 

Andre leverandører

Venue Manager

Venue Manager

Om Venue Manager Opnå succes og forbedre dine kunders oplevelse med Venue Managers digitale kassesystem. Vores kassesystem er en omfattende og brugervenlig løsning, der hjælper dig med at håndtere transaktioner og administrere din virksomhed mere effektivt. Vores...

Kastbergs Gourmet-Is

Kastbergs Gourmet-Is

Om Kastbergs Gourmet-Is Kastbergs er en dansk is-producent baseret i Herning, som sælger is eksklusivt til Foodservice sektoren, altså hoteller, restauranter, caféer og ishuse, gennem de danske fødevaregrossister.  Hos Kastbergs går vi meget op i det gode håndværk,...

Mejnerts Mølle

Mejnerts Mølle

Mejnerts Mølle Hos Mejnerts har vi hænderne i hele værdikæden Fra Muld til Mund. Vi dyrker og høster økologisk korn og kartofler på vores egne marker. Det bedste korn udvælges til vores mølleri, hvor vi skånsomt stenformaler kernerne til økologisk kvalitets mel, fyldt...