JAGGER – REGIONAL MANAGER

oktober 23, 2023

key account manager foodservice

VI SØGER REGIONAL MANAGERS TIL VORES RESTAURANTER. SOM REGIONAL MANAGER ER DU ANSVARLIG FOR MINIMUM 2 RESTAURANTER I EN REGION. DU HAR ARBEJDSPLADS PÅ RESTAURANTERNE, OG DIT ARBEJDE ER FORDELT PÅ BÅDE SERVICETIMER OG ADMINISTRATION. DU BLIVER EN DEL AF ET UNGT TEAM OG EN ARBEJDSPLADS I FULD UDVIKLING. DU VIL ARBEJDE TÆT SAMMEN MED LEDELSEN, DE ANDRE REGIONAL MANAGERS OG RESTEN AF DIT TEAM. DET GÅR STÆRKT HOS JAGGER, OG VI ARBEJDER HÅRDT, MEN VI HAR DET ALTID SJOVT IMENS.

DINE OPGAVER/ANSVARSOMRÅDER:

TEAMLEDER FOR MANAGERS I DIN REGION

 • REKRUTTERING/OPLÆRING
 • ADVARSLER/AFSKEDIGELSER
 • LØNFORHØJELSER
 • VAGTPLANER (MØDER, SKEMALÆGNING OG SYGEMELDING)
 • LEDERMØDER

ANSVARLIG FOR RENGØRING

 • PERSONALE
 • DRIFT
 • KVALITET

ANSVARLIG FOR: 

 • KPI’ER
 • REGIONENS MAIL
 • KONTANTHÅNDTERING
 • CARLSBERG, HØRKRAM OG EMBACO

VI TILBYDER: 

 • FAST LØN EFTER KVALIFIKATIONER
 • 120 SERVICETIMER + 40 TIMERS ADMINISTRATION PR. MÅNED (160 TIMER).
 • PERSONALEMAD

VI FORVENTER: 

 • GOD KOMMUNIKATION
 • “JEG GÅR FORREST” ATTITUDE
 • AT DU ER GOD TIL PLANLÆGNING OG ARBEJDER STRUKTURERET
 • AT DU ER SERVICEMINDET 
 • ERFARING FRA BRANCHEN

SØG HER

PÅ JAGGER ER VI I KONSTANT UDVIKLING, OG DERFOR LEDER VI ALTID EFTER NYE MEDARBEJDERE TIL VORES TEAM TIL BÅDE FULDTID- OG DELTIDSSTILLINGER. VORES MISSION ER AT SERVERE BURGERE AF HØJ KVALITET OG MED DEN BEDSTE SERVICE. VI GÅR ALDRIG PÅ KOMPROMIS MED KVALITET. DERFOR LEDER VI EFTER MEDARBEJDERE, DER ER DEDIKEREDE OG ØNSKER AT VÆRE EN DEL AF VORES TEAM OG BRAND. 

Andre Job

Mikkeller – Færgekroen in Tivoli

Mikkeller – Færgekroen in Tivoli

Be a part of Mikkeller’s Newest Dining Gem - Mikkeller Færgekroen in TivoliAre you ready to immerse yourself in the heart of Tivoli's magical atmosphere, surrounded by exotic architecture, historic buildings, and lush gardens? Mikkellerinvites you to be a part of our...

Udviklings og kvalitetsansvarlig kok i GRØD

Udviklings og kvalitetsansvarlig kok i GRØD

Udviklings og kvalitetsansvarlig kok i GRØD Som Udviklings og kvalitetsansvarlig kok i GRØD tilbydes du en spændende stilling i en ung og dynamisk, founder og formålsdrevet virksomhed med højt til loftet.I GRØD går vi hver dag på arbejde for at lave velsmagende GRØD...

Warpigs – General manager

Warpigs – General manager

General Manager at WarpigsBar Manager at WarPigs – Be a part of defining what the WarPigs Experience should be! When coming to WarPigs, you are greeted with the sounds of diverse music and lively chatter in the air. On one end you have our brewery, and the other our...