JAGGER – REGIONAL MANAGER

oktober 23, 2023

key account manager foodservice

VI SØGER REGIONAL MANAGERS TIL VORES RESTAURANTER. SOM REGIONAL MANAGER ER DU ANSVARLIG FOR MINIMUM 2 RESTAURANTER I EN REGION. DU HAR ARBEJDSPLADS PÅ RESTAURANTERNE, OG DIT ARBEJDE ER FORDELT PÅ BÅDE SERVICETIMER OG ADMINISTRATION. DU BLIVER EN DEL AF ET UNGT TEAM OG EN ARBEJDSPLADS I FULD UDVIKLING. DU VIL ARBEJDE TÆT SAMMEN MED LEDELSEN, DE ANDRE REGIONAL MANAGERS OG RESTEN AF DIT TEAM. DET GÅR STÆRKT HOS JAGGER, OG VI ARBEJDER HÅRDT, MEN VI HAR DET ALTID SJOVT IMENS.

DINE OPGAVER/ANSVARSOMRÅDER:

TEAMLEDER FOR MANAGERS I DIN REGION

 • REKRUTTERING/OPLÆRING
 • ADVARSLER/AFSKEDIGELSER
 • LØNFORHØJELSER
 • VAGTPLANER (MØDER, SKEMALÆGNING OG SYGEMELDING)
 • LEDERMØDER

ANSVARLIG FOR RENGØRING

 • PERSONALE
 • DRIFT
 • KVALITET

ANSVARLIG FOR: 

 • KPI’ER
 • REGIONENS MAIL
 • KONTANTHÅNDTERING
 • CARLSBERG, HØRKRAM OG EMBACO

VI TILBYDER: 

 • FAST LØN EFTER KVALIFIKATIONER
 • 120 SERVICETIMER + 40 TIMERS ADMINISTRATION PR. MÅNED (160 TIMER).
 • PERSONALEMAD

VI FORVENTER: 

 • GOD KOMMUNIKATION
 • “JEG GÅR FORREST” ATTITUDE
 • AT DU ER GOD TIL PLANLÆGNING OG ARBEJDER STRUKTURERET
 • AT DU ER SERVICEMINDET 
 • ERFARING FRA BRANCHEN

SØG HER

PÅ JAGGER ER VI I KONSTANT UDVIKLING, OG DERFOR LEDER VI ALTID EFTER NYE MEDARBEJDERE TIL VORES TEAM TIL BÅDE FULDTID- OG DELTIDSSTILLINGER. VORES MISSION ER AT SERVERE BURGERE AF HØJ KVALITET OG MED DEN BEDSTE SERVICE. VI GÅR ALDRIG PÅ KOMPROMIS MED KVALITET. DERFOR LEDER VI EFTER MEDARBEJDERE, DER ER DEDIKEREDE OG ØNSKER AT VÆRE EN DEL AF VORES TEAM OG BRAND. 

Andre Job

Warpigs – General manager

Warpigs – General manager

General Manager at WarpigsFra tidligt om morgenen er der gang i køkkenet og bryggeriet og lige fra vi åbner til frokost til ud på natten er Warpigs fyldt med BBQ-elskende gæster. Vi kigger ind i flere forskellige projekter for at give vores gæster en endnu bedre...

JAGGER – RESTAURANT MANAGER (FULDTID)

JAGGER – RESTAURANT MANAGER (FULDTID)

ER DU VORES NYE RESTAURANT MANAGER ? JAGGER ER EN BURGERKÆDE I KØBENHAVN STARTET AF TIDLIGERE MICHELINKOK RASMUS OUBÆK. HOS JAGGER ER GOD SERVICE ESSENTIEL, OG LIGE NU SØGER VI NYE RESTAURANT MANAGER TIL VORES RESTAURANTER. SOM RESTAURANT MANAGER INDGÅR DU I DEN...

JAGGER – Facility-manager

JAGGER – Facility-manager

VIL DU GERNE VÆRE EN AFGØRENDE DEL AF DANMARKS HURTIGST VOKSENDE FAST FOOD KONCEPT?HOS JAGGER OG OTTO PIZZA STÅR VI OVER FOR SPÆNDENDE UDFORDRINGER MED PLANER OM AT ÅBNE ENDNU FLERE FANTASTISKE RESTAURANTER. FOR AT GØRE DETTE TIL VIRKELIGHED, SØGER VI EN DEDIKERET...