Mejnerts Mølle

april 29, 2024

Mejnerts Mølle

Hos Mejnerts har vi hænderne i hele værdikæden Fra Muld til Mund. Vi dyrker og høster økologisk korn og kartofler på vores egne marker. Det bedste korn udvælges til vores mølleri, hvor vi skånsomt stenformaler kernerne til økologisk kvalitets mel, fyldt med smag, struktur og næringsindhold.

Vi dyrker landbrug med stor omtanke for naturen og for den gode kvalitet, og får fx Honning som et skønt bi-produkt. Mejnerts produkter er et ærligt produkt af højeste kvalitet, fyldt med alt det gode fra naturen.Gode Links:

Økologi bliv klogere her

Bæredygtighed se her

Produkter køb her

Kontaktdata i Salg:

Forsingevej 4
DK – 4470 Svebølle
Danmark

Peter Mejnertsen

Tlf. +45 5929 4707

Mail. kontakt@mejnerts.dk

Web. www.mejnerts.dk

Andre leverandører

Venue Manager

Venue Manager

Om Venue Manager Opnå succes og forbedre dine kunders oplevelse med Venue Managers digitale kassesystem. Vores kassesystem er en omfattende og brugervenlig løsning, der hjælper dig med at håndtere transaktioner og administrere din virksomhed mere effektivt. Vores...

Kastbergs Gourmet-Is

Kastbergs Gourmet-Is

Om Kastbergs Gourmet-Is Kastbergs er en dansk is-producent baseret i Herning, som sælger is eksklusivt til Foodservice sektoren, altså hoteller, restauranter, caféer og ishuse, gennem de danske fødevaregrossister.  Hos Kastbergs går vi meget op i det gode håndværk,...

Duni Group

Duni Group

Om Duni Group Duni Group er markedsleder inden for bæredygtig spisning, fødevareemballage og cirkulære løsninger til restaurant- og cateringmarkedet. Vores miljømæssige bæredygtighed og cirkulære muligheder fremmer en ophøjet oplevelse, hvor folk mødes for at nyde mad...