juni 11, 2024

Arkivfoto: Tim Mossholder
Kan man gøre det lidt billigere end de andre, vælter kunderne ind i tusindvis. Det synes at være læren af en helt utrolig efterspørgsel hos restauranten med mottoet: Stor oplevelse – lille pris.
Af redaktionen
Meget omtalte Bouillon åbnede på Frederiksberg sidste år, og siden er det ellers gået amok med tusindvis af bestillinger og en venteliste, der er Noma værdig.
Artiklen fortsætter længere nede
Åbner på Vestergade til september
Bouillon åbnede så i Aarhus i april, og allerede en måned inden åbningen var der 7.000 reservationer i bogen.
Nu fortsætter man sejrsmarchen til endnu en lokation – Vestergade 49 i Odense. Det oplyser kok og bagmand Torben Klitbo, ifølge TV2.
Bouillon på Vestergade åbner d. 15. september.
Læs mere på Deli
Related Articles
Michelin-drøm i historiske rammer – Lille Mølle genopstår som ny restaurantdestination
I slutningen af oktober åbner Norrlyst-koncernen en ny restaurant i en af Københavns mest karakteristiske bygninger. Den fredede Lille Mølle på Christianshavns Vold får nyt liv som Restaurant Lille Mølle, med køkkenchef Christoffer Sørensen i spidsen og ambitionen om...
Nögen vender tingene på hovedet for femte gang – og det giver mening
Fem restauranter under samme navn lyder normalt som et stramt koncept med faste manualer og ensartede retter.Ikke hos Nögen. Eller måske netop hos Nögen, for her er selve konceptet, at meget lidt er ens. Ensartetheden består i kreativiteten, i det cirkulære tankesæt...
NY KØKKENCHEF PÅ HOTEL FAABORG FJORD
Hotel Faaborg Fjord henter kulinarisk forstærkning Hotel Faaborg Fjord kan med stor glæde meddele, at Thomas Pasfall tiltræder som ny køkkenchef den 1. september 2025. Med en imponerende karriere, der blandt andet tæller anerkendte restauranter og flere kulinariske...






