Koncept: Bouillon fortsætter sit sejrstogt i Odense

juni 11, 2024

Jeppe Villadsen foran sin butik på Stefansgsade, Nørrebro. Foto. Ebbe Fischer

Arkivfoto: Tim Mossholder

Kan man gøre det lidt billigere end de andre, vælter kunderne ind i tusindvis. Det synes at være læren af en helt utrolig efterspørgsel hos restauranten med mottoet: Stor oplevelse – lille pris.

 

Af redaktionen

Meget omtalte Bouillon åbnede på Frederiksberg sidste år, og siden er det ellers gået amok med tusindvis af bestillinger og en venteliste, der er Noma værdig.

Artiklen fortsætter længere nede

Ny restaurant på Frederiksberg kan blive en gamechanger

Åbner på Vestergade til september

Bouillon åbnede så i Aarhus i april, og allerede en måned inden åbningen var der 7.000 reservationer i bogen.

Nu fortsætter man sejrsmarchen til endnu en lokation – Vestergade 49 i Odense. Det oplyser kok og bagmand Torben Klitbo, ifølge TV2.

Bouillon på Vestergade åbner d. 15. september. 

Læs mere på Deli

Økonom: Danskernes appetit på dyre restaurantture falder fremover – nye koncepter i høj kurs

 

TENDENS: Endnu en billig kvalitetsrestaurant åbner i København

Related Articles

Nögen vender tingene på hovedet for femte gang – og det giver mening

Nögen vender tingene på hovedet for femte gang – og det giver mening

Fem restauranter under samme navn lyder normalt som et stramt koncept med faste manualer og ensartede retter.Ikke hos Nögen. Eller måske netop hos Nögen, for her er selve konceptet, at meget lidt er ens. Ensartetheden består i kreativiteten, i det cirkulære tankesæt...

NY KØKKENCHEF PÅ HOTEL FAABORG FJORD

NY KØKKENCHEF PÅ HOTEL FAABORG FJORD

Hotel Faaborg Fjord henter kulinarisk forstærkning Hotel Faaborg Fjord kan med stor glæde meddele, at Thomas Pasfall tiltræder som ny køkkenchef den 1. september 2025. Med en imponerende karriere, der blandt andet tæller anerkendte restauranter og flere kulinariske...