Singapore Airlines skriver kontrakt på mere dansk gourmet

maj 13, 2024

Jordbær-passionsfrugt er bare én af en række is, Skarø Is har solgt til Singapore Airlines, som de har en fast aftale med. Foto: Skarø Is

Arkivfoto: Jeffry Surianto

Først var det Skarø Is, der blev leverandør til Singapore Airlines. Og nu har flyselskabet skrevet kontrakt med en dansk Michelinkok.

 

Af redaktionen

Fra 1. juli 2024 kan passagerer på Singapore Airlines’ business class med afrejse fra København nyde en 2-retters menu kreeret af AOC’s erfarne køkkenchef, Søren Selin.

Det skriver Flybranchen.dk

 

Artiklen fortsætter længere nede

På Skarø laver de ernæringsrig is til hospitaler og leverer til Singapore Airlines

 

To særlige retter

Den første af de to AOC-retter er en forret bestående af hummer med tomater, hyben, butternut squash og krondild.

Forretten bliver lavet færdig i Gate Gourmets køkken i København, sat ombord på flyet og skal så have en sidste nem tilberedning i luften.

Hovedretten er havtaske med variation af danske kartofler. Dertil muslinge-beurre blanc, ørredrogn og løgblomster.

 

Fisk til hovedret

AOC ser partnerskabet med SIA som værdifuldt:

”Singapore Airlines er et førsteklasses brand, som vi nu kan associere os med, og det er en sjov og lærerig udfordring at lave flymad,” siger køkkenchef Søren Selin, ifølge Flybranchen.dk

Mens General Manager for Singapore Airlines i Norden, Jagdish Bhojwani, udtaler:

”Jeg glæder mig til at præsentere AOC’s menu for passagererne og give dem en lokal madoplevelse i absolut topklasse. AOC er en af Nordens ypperste restauranter, og deres fokus på lokale råvarer og ophøjede madoplevelser passer perfekt med Singapore Airlines,” forklarer han.

 

Related Articles

Nick Hækkerup: Eksplosion i alkoholfri øl skyldes to ting

Nick Hækkerup: Eksplosion i alkoholfri øl skyldes to ting

Bryggeriforeningens direktør melder, at flere og flere af medlemmerne satser på alkoholfri øl.   Af Ebbe Fischer ”I første halvår af 2023 solgte vores medlemmer 4.035.000 liter alkoholfri øl. Det er 16,9 procent mere end i første halvår af 2022.” Sådan lyder det...

Ny undersøgelse: Stor medarbejdertilfredshed i branchen

Ny undersøgelse: Stor medarbejdertilfredshed i branchen

Ifølge en medarbejderundersøgelse fra Horesta - ’Better Hospitality Workplace' - er medarbejderne i hotel-, restaurations- og turistbranchen i høj grad glade for deres arbejde. De nye tal viser faktisk, at medarbejdertilfredsheden er langt højere end på det generelle...