Stor bøfhuskæde taber millioner

juni 5, 2023

Kirsten Østergaard Poulsen har før haft succes med at forudse markedsudvikling. Privatfoto

Selskabet bag A Hereford Beefstouw-kæden har tabt millioner i i 2022, og det samlede årsresultatet er gået fra et overskud på 3,1 mio. kr. i 2021 til minus 8,3 mio. kr. i 2022.

“Skal vi ikke bare sige det på den måde, at det er lidt vanskelige tider,” siger ejer Lars Damgaard om resultatet, ifølge JP.

Ejeren giver bl.a. inflationen skylden for, at man har det svært, og dertil har selskabet tabt penge på værdipapirerne – det har påvirket resultatet negativt med 3,9 mio. kr. før skat i 2022, skriver JP.

I 2023 forventer Lars Damgaard imidlertid bedre tider og et positivt resultat.

Related Articles

Delikatesseleder, Kvickly, Hvidovre

Delikatesseleder, Kvickly, Hvidovre

Delikatesseleder, Kvickly, Hvidovre Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få en unik mulighed for at: Bruge din viden inden for delikatesse- og slagterområdet og samtidig være mellemleder for 4 medarbejdere i afdelingen Prøve kræfter med ledelse...

Coronatiden spøger: Nordjysk Michelin-restaurant går konkurs

Coronatiden spøger: Nordjysk Michelin-restaurant går konkurs

Den prisvindende kok, Michael Miv Pedersen, begærede Restaurant Tabu konkurs den 5. september 2023.   Af redaktionen Årsagen er i høj grad økonomiske problemer som følge af coronatiden. Det fremgår af en pressemeddelelse. Restaurant Tabu er optaget i...