Stor bøfhuskæde taber millioner

juni 5, 2023

Kirsten Østergaard Poulsen har før haft succes med at forudse markedsudvikling. Privatfoto

Selskabet bag A Hereford Beefstouw-kæden har tabt millioner i i 2022, og det samlede årsresultatet er gået fra et overskud på 3,1 mio. kr. i 2021 til minus 8,3 mio. kr. i 2022.

“Skal vi ikke bare sige det på den måde, at det er lidt vanskelige tider,” siger ejer Lars Damgaard om resultatet, ifølge JP.

Ejeren giver bl.a. inflationen skylden for, at man har det svært, og dertil har selskabet tabt penge på værdipapirerne – det har påvirket resultatet negativt med 3,9 mio. kr. før skat i 2022, skriver JP.

I 2023 forventer Lars Damgaard imidlertid bedre tider og et positivt resultat.

Related Articles

Restauranter får hjælp til finansiering via pantebreve

Restauranter får hjælp til finansiering via pantebreve

Mange entreprenører har svært ved at få banken til at finansiere deres drøm om en restaurant, bar eller café. Imidlertid er der en alternativ metode - pantebreve. Deli-News har mødt en af långiverne, der forklarer, hvordan det typisk foregår.   Af Ebbe Fischer...

Delikatesseleder, Kvickly, Hvidovre

Delikatesseleder, Kvickly, Hvidovre

Delikatesseleder, Kvickly, Hvidovre Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få en unik mulighed for at: Bruge din viden inden for delikatesse- og slagterområdet og samtidig være mellemleder for 4 medarbejdere i afdelingen Prøve kræfter med ledelse...