Horesta opforder til stor protest over manglende udeservering

juni 5, 2023

Kirsten Østergaard Poulsen har før haft succes med at forudse markedsudvikling. Privatfoto

Det meget omtalte forslag fra Københavns Borgerrepræsentation om at stoppe udeservering i København efter 22 i de fleste ugedage er endnu ikke vedtaget. Og Horesta anbefaler nu, at man protesterer over for Københavns Kommune, inden høringsfristen er forbi d. 24. august 2023.

Man kan protestere her og læse flere detaljer om forslaget.

”Det vil få enorm indflydelse på billedet af vores hovedstad, hvis dette forslag bliver vedtaget. Derfor er det nu, branchen skal markere sin modstand. Om tre måneder er det for sent”, siger kommerciel direktør i Horesta, Jeppe Møller-Herskind.

Det er usikkert, om der fortsat er flertal for forslaget efter sommerferien. F.eks. afventer Alternativet, inden de giver deres endelige holdning til kende.

”Det gør det jo kun endnu vigtigere at få markeret over for politikerne, hvad der står på spil i denne sag. Det handler om branchens muligheder for at sikre økonomien, men det handler i høj grad også om at fastholde en hovedstad, der er levende – også efter kl. 22”, siger Jeppe Møller-Herskind.

Kilde: Horesta

Related Articles

Delikatesseleder, Kvickly, Hvidovre

Delikatesseleder, Kvickly, Hvidovre

Delikatesseleder, Kvickly, Hvidovre Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få en unik mulighed for at: Bruge din viden inden for delikatesse- og slagterområdet og samtidig være mellemleder for 4 medarbejdere i afdelingen Prøve kræfter med ledelse...

Coronatiden spøger: Nordjysk Michelin-restaurant går konkurs

Coronatiden spøger: Nordjysk Michelin-restaurant går konkurs

Den prisvindende kok, Michael Miv Pedersen, begærede Restaurant Tabu konkurs den 5. september 2023.   Af redaktionen Årsagen er i høj grad økonomiske problemer som følge af coronatiden. Det fremgår af en pressemeddelelse. Restaurant Tabu er optaget i...