Horesta opforder til stor protest over manglende udeservering

juni 5, 2023

Kirsten Østergaard Poulsen har før haft succes med at forudse markedsudvikling. Privatfoto

Det meget omtalte forslag fra Københavns Borgerrepræsentation om at stoppe udeservering i København efter 22 i de fleste ugedage er endnu ikke vedtaget. Og Horesta anbefaler nu, at man protesterer over for Københavns Kommune, inden høringsfristen er forbi d. 24. august 2023.

Man kan protestere her og læse flere detaljer om forslaget.

”Det vil få enorm indflydelse på billedet af vores hovedstad, hvis dette forslag bliver vedtaget. Derfor er det nu, branchen skal markere sin modstand. Om tre måneder er det for sent”, siger kommerciel direktør i Horesta, Jeppe Møller-Herskind.

Det er usikkert, om der fortsat er flertal for forslaget efter sommerferien. F.eks. afventer Alternativet, inden de giver deres endelige holdning til kende.

”Det gør det jo kun endnu vigtigere at få markeret over for politikerne, hvad der står på spil i denne sag. Det handler om branchens muligheder for at sikre økonomien, men det handler i høj grad også om at fastholde en hovedstad, der er levende – også efter kl. 22”, siger Jeppe Møller-Herskind.

Kilde: Horesta

Related Articles

Lækkede oplysninger om erhvervsstøtte giver uro i branchen

Lækkede oplysninger om erhvervsstøtte giver uro i branchen

Af redaktionen Varslede besparelser på to milliarder kroner på det danske erhvervsstøttesystem har længe været en kilde til uro for de organisationer, som beskæftiger sig med turisme og turismeudvikling i Danmark. Det skriver Turistmonitor, ifølge HORESTA.  ...

Restauranter får hjælp til finansiering via pantebreve

Mange entreprenører har svært ved at få banken til at finansiere deres drøm om en restaurant, bar eller café. Imidlertid er der en alternativ metode - pantebreve. Deli-News har mødt en af långiverne, der forklarer, hvordan det typisk foregår.   Af Ebbe Fischer...