Sponseret: Smuk jysk natur og flotte hvide sandstrande

juni 3, 2024

Foto: Kastberg

Foto: Kastberg is

Oplev Jyllands smukke natur, sandstrandene og få også mange andre gode oplevelser i form af fx hyggelige caféer og lækker mad. Nyd jydernes afslappede attitude samt rå og unikke natur

Jyllands vestkyst har i mange år været et populært turistmål for tyskerne. De elsker dens naturlige skønhed, renlighed og vidunderlige spisesteder. Uanset om du leder efter en hyggelig café eller en udsøgt fiske- og skaldyrs middag, så finder du den her. Og ikke kun tyskerne er vilde med den jyske vestkyst, også mange andre nationaliteter kommer for at afholde ferie en god ferie og komme ned i tempo. Og ikke nok med dette, så sker det endda engang imellem at selv folk fra Sjælland og København får forvildet sig til Jylland og vestkystens smukke strande. Vi vil gerne give et par tips til, hvilke områder man kunne besøge, når man er afsted, hvilke strande der er et besøg værd, samt tilhørende spisesteder.

 

Oplev Henne Strand: Beach Lover’s Paradise 

Gør dig klar til at udforske en skjult perle i Danmark – den charmerende provinsby Henne Strand! Beliggende ved det betagende Vesterhav, tilbyder denne destination, der skal besøges, en fantastisk udsigt, brede sandstrande, der strækker sig mange kilometer og meget mere.

Uanset om du leder efter en dag med afslapning, et sjovt eventyr eller en smagsprøve på historien, så har Henne Strand virkelig det hele. Tag en spadseretur ved havet, besøg nærliggende museer, eller nyd blot naturens skønhed.
Forbered dine smagsløg til en gastronomisk rejse! Henne Strand er kendt for sin udsøgte madscene. Smag på lækre brasserie retter på Café Stranden, hvor anerkendte kokke tilbereder friskfanget fisk, steak tartar, læskende risotto eller husets berømte burger!

Har du en sød tand?  Du får en godbid! Nyd hjemmelavet is fra Kastbergs, mens du nyder den fascinerende udsigt over Nordsøen. 

Hvide Sande, Ringkøbing og Vestkyst Magi

Er I på udkig efter det perfekte sted at besøge på den danske vestkyst?  Så skal I bestemt tage et smut til Hvide Sande og det skønne område omkring Ringkøbing! 

Hvide Sande ligger i et unikt område på en smal landstribe mellem det brusende Vesterhav og det rolige Ringkøbing Fjord.  Her har I mulighed for at vælge mellem den friske vestkyst luft og de endeløse hvide sandstrande, eller den helt unikke natur omkring Ringkøbing Fjord med dens stille vand. 

Er I til surfing? Så er dette område et must!  Prøv kræfter med bølgerne på Vesterhavet, eller wind- og kitesurf i det lavvandede vand i fjorden. 

Og når I bliver sultne, så forkæl jer selv med et besøg hos Hvide Sande Røgeri! Her serveres nogle af de bedste røgede fisk i Danmark, samt traditionelt røget kød som svine- og oksekød. Nyd jeres måltid på terrassen med udsigt over den smukke Hvide Sande havn. 

Hvis I vil have noget hurtigt og godt eller en god gammeldags isvaffel, så er Café Gaflen derimod det perfekte valg for jer! For ikke nok med at kvaliteten er i top, så er restauranten helt tæt på stranden, og bedre sted findes ikke til at få en vaffel fra Kastbergs Gourmet-Is

Opdag den charmerende perle på Danmarks vestkyst – Skagen

Beliggende helt oppe ved landets nordligste punkt byder denne maleriske by på betagende naturskønheder og unikke oplevelser, der vil begejstre de fleste. Et sted, du absolut ikke må gå glip af, er Grenen, hvor øst- og vestkysten mødes, og de særprægede have Kattegat og Atlanterhavet kolliderer direkte. Her kan du stå på kanten af to forskellige oceaner samtidigt – et sjældent syn, som ikke findes andre steder i verden!

Når du udforsker Skagen og dets omkringliggende områder, vil du blive forbløffet over den rige kulturarv, det levende kunstmiljø og den varme, indbydende atmosfære. Nyd de lokale kulinariske lækkerier på den berømte ‘Restaurant De 2 Have’, beliggende lige ved Grenen, hvor du kan forkæle dig selv med udsøgt seafood, mens du nyder en uovertruffen udsigt. Glem ikke at forkæle dig selv med byens bedste is hos ‘Nanas Skagen’ – det er en oplevelse, der er værd at tale om!

Så hvorfor vente? Tag til Skagen og skab minder, der vil vare hele livet.

Related Articles