Sponseret: Den nye generationen af take away

juli 14, 2024

Foto: Duni Group

Video: Duni group

Vi står over for en forandringstid, hvor det er afgørende, at vi revurderer og redefinerer vores forbrugsvaner for at skabe en mere bæredygtig fremtid. Kernen i denne omstilling er brugen af vedvarende materialer og genanvendelige løsninger, som danner grundlaget for en cirkulær økonomi. I take-away-industrien er dette især vigtigt, da vi dagligt genererer enorme mængder affald i form af engangsemballage. Ved at skifte til vedvarende materialer og genanvendelige løsninger kan vi ikke kun reducere vores påvirkning af miljøet, men også skabe en mere bæredygtig og fremtidssikret forretning.

Betydningen af cirkulære løsninger 

Cirkulære løsninger er afgørende for at reducere det affald, der genereres af take-away-industrien. I stedet for at bruge engangsemballage, der ender på lossepladser eller i naturen, bør vi skifte til genanvendelige og vedvarende alternativer. Ved at investere i materialer, der kan genbruges igen og igen, samt materialer, der er vedvarende og nedbrydelige, kan vi reducere mængden af affald, der produceres ved vores forbrug af fastfood.

Fornyelige materialer til emballage 

Fornyelige materialer, såsom bioplast og papirbaseret emballage, udgør et mere bæredygtigt alternativ til traditionel plastemballage. Bioplast fremstilles typisk af fornyelige råmaterialer som majsstivelse eller sukkerrør og kan komposteres, når de ikke længere er nødvendige. Papiremballage er også en god mulighed, da den er biologisk nedbrydelig og kan genbruges.

Ronda & Brick 

Take-away-industrien har længe været præget af engangsemballage og plastaffald, men nu er der produkter, der hæver standarden og tilbyder bæredygtige alternativer. Produkter som Ronda og Brick tilbyder ikke kun en bæredygtig løsning til restauranter og caféer, men hjælper også med at reducere miljøpåvirkningen fra vores forbrug.

Ronda-serien er et glimrende eksempel på produkter, der hæver standarden i take-away-industrien. Disse skåle er alsidige og holdbare, hvilket gør dem perfekte til både varm og kold mad. De er fremstillet af FSC-certificeret papir med en PLA bioplastisk laminering og er vand- og fedtafvisende. Det bedste af det hele er, at de kan komposteres i industrielle omgivelser eller genbruges som papir efter brug. Derudover kan du vælge mellem forskellige størrelser og farver samt matchende låg i papir eller genanvendt PET.

Brick-serien er et andet fremtrædende produkt inden for bæredygtig take away. Disse skuffer er designet til at rumme alle typer mad, varme eller kolde, og kan stables for at optimere opbevaringen. De er fremstillet af vedvarende FSC-certificeret papir med en PLA bioplastisk laminering og er perfekte til fødevarer, der kræver vand- og fedtbestandighed. Brick-serien tilbyder æsker og låg i forskellige størrelser og materialer, herunder FSC-certificeret papir, 100% genanvendt PET eller Duniform-folie til forsegling.

Fordele ved Ronda og Brick:

Både Ronda og Brick tilbyder en række fordele for restauranter og caféer, der stræber efter en mere bæredygtig fremtid:

  • Bæredygtige materialer og smart design
  • Mulighed for at vælge de betræk og størrelser, der passer bedst
  • Kan stables for optimal opbevaring
  • Vand- og fedtafvisende for at holde maden frisk i længere tid

Ved at vælge produkter som Ronda og Brick kan restauranter og caféer ikke kun reducere deres miljøpåvirkning, men også tiltrække kunder ved at tilbyde en mere bæredygtig take away-oplevelse. 

Med fokus på bæredygtige alternativer som disse kan vi skabe en grønnere fremtid for os alle.

Læs mere her 

Related Articles

Sponseret: Alga – Bæredygtig emballage fra tang

Sponseret: Alga – Bæredygtig emballage fra tang

Duni indgår et partnerskab med Notpla og lancerer emballage fremstillet af tang. Som et første skridt i samarbejdet lancerer Duni Group en ny plastfri emballage med en unik algebelægning, udviklet af Notpla, der tilbyder både funktionalitet og forbedret...