Sponseret: ReDine – Din bæredygtige og genanvendelige serie

maj 17, 2024

Foto: Duni Group

Foto: Duni Group

Duni tager bæredygtighed til næste niveau med lanceringen af sin innovative serie, ReDine. Med fokus på genanvendelige produkter tilbyder ReDine en bæredygtig og praktisk løsning for fremtiden.

“End-of-life”-fasen er afgørende for et produkts overordnede bæredygtighedspræstation. Vi overvejer forskellige scenarier, hvor vores produkter skal opfylde mindst én af følgende muligheder: genbrug, kompostering eller genbrug. Genanvendelige produkter er en voksende trend, og vi har forpligtet os til at udvikle nye løsninger, og Duni lancerer nu en ny genanvendelig serie. 

Ny genanvendelig serie 

Den nye genanvendelige serie er fremstillet af holdbar PP/PP + Mineral/Tritan/SAN/PS og er designet til at være opvaskemaskine sikker med op til 500 cyklusser. De kan også bruges i mikrobølgeovnen og har et alsidigt design til forskellige behov og miljøer. 

ReDine-sortimentet: 

  • Bredt produktsortiment 
  • Holdbar PP/PP + Mineral/Tritan/SAN 
  • Smart design  
  • Påfyldningslinje & CE-mærket 
  • Tåler mikrobølgeovn 
  • Tåler opvaskemaskine 
  • Kan profilprintes

Fokus på miljø og praktisk anvendelse

Med lanceringen af Redine-serien tager Duni et vigtigt skridt mod en mere bæredygtig og cirkulær fremtid. Ved at tilbyde genanvendelige produkter, der er fremstillet af bæredygtige materialer, viser Duni sit engagement i miljøet og bæredygtigheden. Produkternes alsidige design og høje kvalitet gør dem til et godt valg for alle, der ønsker at gøre en forskel for en mere bæredygtig fremtid.

Med fokus på cirkulære løsninger og brugen af bæredygtige materialer viser Duni vejen for fremtidens bæredygtige emballageløsninger. Redine-serien er ikke kun et bevis på Duni’s dedikation til bæredygtighed, men også et praktisk eksempel på, hvordan cirkulære løsninger kan bidrage til en mere bæredygtig og miljøvenlig fremtid.

Link til ReDine – læs her

Related Articles

Sponseret: Smuk jysk natur og flotte hvide sandstrande

Sponseret: Smuk jysk natur og flotte hvide sandstrande

Oplev Jyllands smukke natur, sandstrandene og få også mange andre gode oplevelser i form af fx hyggelige caféer og lækker mad. Nyd jydernes afslappede attitude samt rå og unikke natur Jyllands vestkyst har i mange år været et populært turistmål for tyskerne. De elsker...