Sponseret: ReDine – Din bæredygtige og genanvendelige serie

maj 17, 2024

Foto: Duni Group

Foto: Duni Group

Duni tager bæredygtighed til næste niveau med lanceringen af sin innovative serie, ReDine. Med fokus på genanvendelige produkter tilbyder ReDine en bæredygtig og praktisk løsning for fremtiden.

“End-of-life”-fasen er afgørende for et produkts overordnede bæredygtighedspræstation. Vi overvejer forskellige scenarier, hvor vores produkter skal opfylde mindst én af følgende muligheder: genbrug, kompostering eller genbrug. Genanvendelige produkter er en voksende trend, og vi har forpligtet os til at udvikle nye løsninger, og Duni lancerer nu en ny genanvendelig serie. 

Ny genanvendelig serie 

Den nye genanvendelige serie er fremstillet af holdbar PP/PP + Mineral/Tritan/SAN/PS og er designet til at være opvaskemaskine sikker med op til 500 cyklusser. De kan også bruges i mikrobølgeovnen og har et alsidigt design til forskellige behov og miljøer. 

ReDine-sortimentet: 

  • Bredt produktsortiment 
  • Holdbar PP/PP + Mineral/Tritan/SAN 
  • Smart design  
  • Påfyldningslinje & CE-mærket 
  • Tåler mikrobølgeovn 
  • Tåler opvaskemaskine 
  • Kan profilprintes

Fokus på miljø og praktisk anvendelse

Med lanceringen af Redine-serien tager Duni et vigtigt skridt mod en mere bæredygtig og cirkulær fremtid. Ved at tilbyde genanvendelige produkter, der er fremstillet af bæredygtige materialer, viser Duni sit engagement i miljøet og bæredygtigheden. Produkternes alsidige design og høje kvalitet gør dem til et godt valg for alle, der ønsker at gøre en forskel for en mere bæredygtig fremtid.

Med fokus på cirkulære løsninger og brugen af bæredygtige materialer viser Duni vejen for fremtidens bæredygtige emballageløsninger. Redine-serien er ikke kun et bevis på Duni’s dedikation til bæredygtighed, men også et praktisk eksempel på, hvordan cirkulære løsninger kan bidrage til en mere bæredygtig og miljøvenlig fremtid.

Link til ReDine – læs her

Related Articles

Sponseret: Den nye generationen af take away

Sponseret: Den nye generationen af take away

Vi står over for en forandringstid, hvor det er afgørende, at vi revurderer og redefinerer vores forbrugsvaner for at skabe en mere bæredygtig fremtid. Kernen i denne omstilling er brugen af vedvarende materialer og genanvendelige løsninger, som danner grundlaget for...

Sponseret: Danske råvarer i kantinerne

Sponseret: Danske råvarer i kantinerne

Vi skal have meget mere dansk og økologisk mel i kantinerne! Kokkenes Køkken har netop taget en beslutning om at bruge 100% økologisk dansk mel og korn, i nyt strategisk samarbejde med Mejnerts Mølle og Aurion. Det at kantineleverandører aktivt tager stilling til og...

Sponseret: Alga – Bæredygtig emballage fra tang

Sponseret: Alga – Bæredygtig emballage fra tang

Duni indgår et partnerskab med Notpla og lancerer emballage fremstillet af tang. Som et første skridt i samarbejdet lancerer Duni Group en ny plastfri emballage med en unik algebelægning, udviklet af Notpla, der tilbyder både funktionalitet og forbedret...