Østjysk pizzakæde lukker

marts 19, 2024

Jeppe Villadsen foran sin butik på Stefansgsade, Nørrebro. Foto. Ebbe Fischer

Arkivfoto: Sydney Troxell

Efter store økonomiske udfordringer har ejeren af den østjyske kæde Ild.Pizza valgt at lade selskabet bag gå konkurs.

Af redaktionen

De 12 pizzabarer i Ild.Pizza lukker. Det skriver Finans.dk

Stifter og ejer Anders Grønborg bekræfter, at kæden er konkursramt.

”Jeg kan ikke forsvare at holde fart i selskabet, da underskuddet fortsætter, selvom der er klar forbedring i 2023 i forhold til året før. Jeg har derfor bedt om konkurs og hænger selv på 95 procent af gælden i konkursboet,” siger Anders Grønborg til Finans.dk.

Nu skal en kurator håndtere konkursboet, fortæller Anders Grønborg.

”Det er ærgerligt, da flere af butikkerne kører fint, men samlet kan vi ikke fortsætte. Jeg har forsøgt at finde en partner uden held, så nu må vi vælge denne løsning,” siger han til Finans.dk.

 

Related Articles

Legendariske elBulli genopstår i København

Legendariske elBulli genopstår i København

Det er lykkedes Rasmus Munk fra Alchemist at stable et spektakulært projekt på benene over tre dage d. 2., 3. og 4. februar 2024.   Af redaktionen Her vil manden bag elBulli – den catalanske superstjernekok Ferran Adrià samt broderen Albert – lave tre middage i...

Takeaway boomer i Danmark

Takeaway boomer i Danmark

Af redaktionen En ny undersøgelse fra HORESTA viser, at danskernes forbrug af takeaway er steget fra 42,7 millioner bestillinger i 2019 til 76,2 millioner i 2022. Det repræsenterer dermed en vækst på hele 78,6 procent. Undersøgelsen er baseret på stikprøver blandt...

Nytårsaften spiser næsten en million danskere catering

Nytårsaften spiser næsten en million danskere catering

Der blev leveret 900.000 nytårsmåltider til danskerne nytårsaften 2022, ifølge en pressemeddelelse fra Arla Pro – en leverandør af mejeriprodukter til de danske storkøkkener. Og tendensen fortsætter hele året.   Af redaktionen Halvdelen gjorde det, fordi det var...