Legendariske elBulli genopstår i København

januar 12, 2024

Kirsten Østergaard Poulsen har før haft succes med at forudse en markedsudvikling. Privatfoto

Manden bag elBulli - Ferran Adrià. Foto: elBulli Foundation

Det er lykkedes Rasmus Munk fra Alchemist at stable et spektakulært projekt på benene over tre dage d. 2., 3. og 4. februar 2024.

 

Af redaktionen

Her vil manden bag elBulli – den catalanske superstjernekok Ferran Adrià samt broderen Albert – lave tre middage i samarbejde med Rasmus Munk.

Det skriver Berlingskes mangeårige anmelder Søren Frank, som ikke tøver med at kalde det en (midlertidig) genåbning af elBulli, skønt navnet her er ’Sinergia’.

 

Lotteri udvælger gæsterne

Indtil Noma overtog i 2010 var elBulli den restaurant alle kiggede efter – hele fem gange er den kåret som verdens bedste af World’s 50 Best Restaurants.

Det kommer til at koste 15.000 kroner pr. kuvert at spise med, men alligevel har over tusind foodies vist interesse. Alchemist har derfor valgt at sælge de i alt 150 billetter via et lotteri d. 15. januar, skriver Berlingske.

 

Related Articles

AI skal guide Ubers nye leveringsrobotter

AI skal guide Ubers nye leveringsrobotter

Uber Eats er gået all in på madmarkedet med en ny generation af leveringsmetoder. Det begyndte i USA og nu kommer en ny effektiv metode til Tokyo. Europa kan blive næste skridt. Af redaktionen Uber Eats sætter automatiske robotter til at levere mad i dele af Tokyo fra...

Takeaway boomer i Danmark

Takeaway boomer i Danmark

Af redaktionen En ny undersøgelse fra HORESTA viser, at danskernes forbrug af takeaway er steget fra 42,7 millioner bestillinger i 2019 til 76,2 millioner i 2022. Det repræsenterer dermed en vækst på hele 78,6 procent. Undersøgelsen er baseret på stikprøver blandt...

Nytårsaften spiser næsten en million danskere catering

Nytårsaften spiser næsten en million danskere catering

Der blev leveret 900.000 nytårsmåltider til danskerne nytårsaften 2022, ifølge en pressemeddelelse fra Arla Pro – en leverandør af mejeriprodukter til de danske storkøkkener. Og tendensen fortsætter hele året.   Af redaktionen Halvdelen gjorde det, fordi det var...