Legendariske elBulli genopstår i København

januar 12, 2024

Kirsten Østergaard Poulsen har før haft succes med at forudse en markedsudvikling. Privatfoto

Manden bag elBulli - Ferran Adrià. Foto: elBulli Foundation

Det er lykkedes Rasmus Munk fra Alchemist at stable et spektakulært projekt på benene over tre dage d. 2., 3. og 4. februar 2024.

 

Af redaktionen

Her vil manden bag elBulli – den catalanske superstjernekok Ferran Adrià samt broderen Albert – lave tre middage i samarbejde med Rasmus Munk.

Det skriver Berlingskes mangeårige anmelder Søren Frank, som ikke tøver med at kalde det en (midlertidig) genåbning af elBulli, skønt navnet her er ’Sinergia’.

 

Lotteri udvælger gæsterne

Indtil Noma overtog i 2010 var elBulli den restaurant alle kiggede efter – hele fem gange er den kåret som verdens bedste af World’s 50 Best Restaurants.

Det kommer til at koste 15.000 kroner pr. kuvert at spise med, men alligevel har over tusind foodies vist interesse. Alchemist har derfor valgt at sælge de i alt 150 billetter via et lotteri d. 15. januar, skriver Berlingske.

 

Related Articles

Nytårsaften spiser næsten en million danskere catering

Nytårsaften spiser næsten en million danskere catering

Der blev leveret 900.000 nytårsmåltider til danskerne nytårsaften 2022, ifølge en pressemeddelelse fra Arla Pro – en leverandør af mejeriprodukter til de danske storkøkkener. Og tendensen fortsætter hele året.   Af redaktionen Halvdelen gjorde det, fordi det var...

Markant flere bestiller takeaway online

Markant flere bestiller takeaway online

Nye tal fra Dansk Erhvervs E-handelsanalyse viser, at danskernes onlinebestillinger af takeaway-mad  er vokset markant siden 2022.   Af redaktionen Det er stadig mest populært hos de unge, hvor syv ud af 10 køber takeaway mindst en gang om måneden, men forbruget...