januar 10, 2024
Af redaktionen
En ny undersøgelse fra HORESTA viser, at danskernes forbrug af takeaway er steget fra 42,7 millioner bestillinger i 2019 til 76,2 millioner i 2022.
Det repræsenterer dermed en vækst på hele 78,6 procent.
Undersøgelsen er baseret på stikprøver blandt 15.558 personer og er foretaget af Kantar Gallup for HORESTA. Den bliver gennemført én gang om året.
Prioriterer privatlivet
”Derfor sparer man tiden i køkkenet. Samtidig er tendensen positiv for restaurantbranchen, der har fået nye muligheder for at servicere forbrugerne,” siger hun ifølge HORESTA.dk.
Corona booster takeaway
Pia E. Voss uddyber:
“Undersøgelsen viser, at danskerne virkelig har taget takeaway til sig. Det er en tydeligt afledt effekt af coronatiden, som på flere områder også var en brydningstid for, hvordan vi indretter vores privat- og arbejdsliv. For vores medlemmer betyder det et større omsætningspotentiale, hvilket er meget positivt efter en udfordrende årrække, som stadig trækker tråde ind i 2024.”
Related Articles
Østjysk pizzakæde lukker
Efter store økonomiske udfordringer har ejeren af den østjyske kæde Ild.Pizza valgt at lade selskabet bag gå konkurs. Af redaktionen De 12 pizzabarer i Ild.Pizza lukker. Det skriver Finans.dk Stifter og ejer Anders Grønborg bekræfter, at kæden er konkursramt. ”Jeg kan...
AI skal guide Ubers nye leveringsrobotter
Uber Eats er gået all in på madmarkedet med en ny generation af leveringsmetoder. Det begyndte i USA og nu kommer en ny effektiv metode til Tokyo. Europa kan blive næste skridt. Af redaktionen Uber Eats sætter automatiske robotter til at levere mad i dele af Tokyo fra...
Legendariske elBulli genopstår i København
Det er lykkedes Rasmus Munk fra Alchemist at stable et spektakulært projekt på benene over tre dage d. 2., 3. og 4. februar 2024. Af redaktionen Her vil manden bag elBulli – den catalanske superstjernekok Ferran Adrià samt broderen Albert – lave tre middage i...