Sponseret: Foodtruckers: Revolutionen af Street Food kommer til Foodexpo

marts 4, 2024

Foto af Foodtruckers

Foto af Foodtruckers

I en verden, hvor gastronomi og mobilitet forenes, har Foodtruckers markeret sig som en banebrydende kraft. Vinderne af Årets Nye Erhvervsnavn i Esbjerg, Foodtruckers, vil være til stede på årets Foodexpo, klar til at forbløffe og begejstre på stand F 5054.

I 2018 satte Ronni Brodersen, tidligere inden for leasingbranchen, gang i en bevægelse, der ændrer landskabet for spisesteder. Med en vision om at bringe kulinariske oplevelser direkte til folket, kastede han sig ud i verden af foodtrucks. Ved at købe og ombygge brugte foodtrucks fandt han det perfekte køretøj til at realisere hans vision.

Den enkelte idé om at bringe madoplevelsen til kunderne, i stedet for at forvente at de kommer til restauranterne, blev hurtigt en succes. Men Brodersen stræbte efter mere end blot succes; han stræbte efter kvalitet og bæredygtighed.

Inspiration fra Tyskland, Italien og Danmark førte til en evolution i Foodtruckers’ koncept. Brodersen begyndte at ombygge og tilpasse truckene selv, sikrende høj kvalitet og funktionalitet. Fra hypermoderne designs til nostalgiske retro-trucks som modeltype H, tilbyder Foodtruckers et bredt udvalg, der imødekommer forskellige præferencer.

 

Foodtrucks – Foto af Foodtruckers

Men det stopper ikke der. Foodtruckers har forpligtet sig til en bæredygtig fremtid. Alle dele i deres køretøjer kan nemt udskiftes, hvilket forlænger levetiden og reducerer miljøpåvirkningen. Udvidelsen af sortimentet med Food Cykler, der deler den samme tilgang som deres trucks, men er emissionsfri, er et yderligere skridt i retning af bæredygtighed.

Med forskellige finansieringsmuligheder tilbyder Foodtruckers en fleksibel tilgang til deres køretøjer, med priser så lave som kr. 2.800/md. Uanset om det er køb, leasing eller leje, har de en løsning for enhver forretningsmodel.

Foodexpo er den perfekte lejlighed til at opleve Foodtruckers’ innovationer på nært hold. Besøgende kan opleve forskellige typer af trucks og cykler på stand F 5054, og få mere information direkte fra skaberne.

For yderligere information, kontakt Ronni Brodersen på rb@foodtruckers.dk, eller besøg https://foodtruckers.dk/galleri/.

Foodtruckers har sat kursen mod en fremtid, hvor kvalitet, bæredygtighed og mobilitet forenes i en uimodståelig pakke af gastronomiske oplevelser. Besøg dem på Foodexpo og vær en del af denne kulinariske revolution.

Related Articles