januar 30, 2024
Billede af Warpigs – Mikkeller –
Warpigs er hård rock og vilde konkurrencer for et særligt dedikeret publikum. Men det er også en afslappet turistmagnet – og et sted, hvor børnefamilier elsker at komme og spise velstegt kød og sandwich. Og så har den københavnske brewpub nogle yderst dedikerede medarbejdere, der hjælper stemningen godt på vej.
Mikkeller brygger nogle af verdens bedste øl.
Og øl passer rigtig godt til røget kød. Mikkellers brewpub – Warpigs – åbnede derfor i Kødbyen på Vesterbro i 2015, og den har været en succes lige siden.
”Øl er læskende i modsætning til vin, og det passer perfekt til hotwings eller en brisket sandwich. Vi har f.eks. mange IPA’er med masser af frugt, bitterhed og tropiske noter, der passer godt til den amerikanske madkultur med barbecue,” fortæller Head of Retail, Kenneth Søndergaard.
Knopskydning af Mikkeller
Mikkeller har med andre ord bestræbt sig på rent konceptmæssigt at skabe den særlige stemning, man finder i en amerikansk brewpub. Og man er gået planken ud.
”Som en del af Mikkeller går Warpigs ikke på kompromis med noget,” siger Kenneth Søndergaard og uddyber:
”Vi har f.eks. taget Europas største smokere hjem fra USA i store containere for at kunne lave det helt rigtige røgede kød. Konceptet – en brewpub – er nemlig en stor kultur i USA. De ligger ofte ude på landet, hvor nogle ildsjæle passer det. Så kan man få kødmenuer og craftøl i en meget uformel stemning, mens Led Zeppelin og andet hård rock spiller i højtalerne. Det er den stemning, vi forsøger at løfte, og vi har fået utrolig god feedback på projektet.”
Turister og børnefamilier elsker Warpigs
Warpigs vil gerne, at det er lædervest og lidt hårde typer, der (også) kommer.
”Vi kan jo se, at vi tiltrækker mange af dem, der kan lide vores heavykoncerter, wrestling, øksekast og alt det andet. Jo vildere jo bedre, og vi vil også gerne den fortælling. Men vi har samtidig masser af børnefamilier og turister. Når jeg snakker med folk, spørger jeg altid, hvorfor de kommer på Warpigs. Og mange turister siger, at de skal have den oplevelse med fra København,” fortæller Kenneth Søndergaard med henvisninbg til, at Warpigs har en høj rating på bl.a. Google.
Dedikeret personale
At Warpigs er et specielt sted, kan man også mærke på personalefronten.
”Warpigs er et populært sted at arbejde. Vi oplever, at medarbejderne er glade for den lidt særlige stemning. De kan li’, at det rå interiør, den hård rock og den gode oplevelse går hånd i hånd med tårnhøj kvalitet,” siger Kenneth Søndergaard.
Han tilføjer, at man som kok på Warpigs får nogle særlige kompetencer.
”Det er et meget specialiseret køkken. At være barbecuekok er jo ikke bare at stege en bøf – her arbejder vi med kødet i 10-14 timer. Det kan være lidt udfordrende, men kokkene synes, at det er spændende, og vi gør meget for selv at uddanne vores folk.”
Pt. er Warpigs på udkig efter en General Manager.
”Gerne en person, der kan tage Warpigs til the next level. Og måske kan personen også få en større rolle,” siger Kenneth Søndergaard.
Related Articles
Sponseret: Hvorfor kalder vi kaffe for “Java” ? Og andre sjove kælenavne
Kaffe er ikke bare en drik – det er en kulturel institution med en historie så rig og mangfoldig som smagen selv. Men har du nogensinde tænkt over, hvorfor vi kalder kaffe for “Java”? Eller hvad med “Joe”? Bag disse kælenavne gemmer der sig fascinerende historier, der...
Sponseret: H.U.G. Velkommen til en økologisk og glutenfri himmel!
Hvad gør du når din verden ramler ”lidt” sammen og din glæde ved bageriets duft og smage får et puf af den verden, fordi du opdager, at du har glutenintolerans? Du skifter din te-salon ud med dit hjemmekøkken og begynder at skrive på en kogebog. Og når du så samtidig...
Sponseret: Duni Group udfaser PFAS: Et skridt mod en mere bæredygtig fremtid
I takt med stigende opmærksomhed på de miljø- og sundhedsmæssige konsekvenser af PFAS-kemikalier, træder Duni Group frem som en af de virksomheder, der aktivt arbejder for en mere bæredygtig emballageindustri. Virksomheden annoncerer nu nye initiativer, der skal ...