Hipsterbageri flytter ind i kendt københavnsk kunsthal

november 23, 2023

Kirsten Østergaard Poulsen har før haft succes med at forudse en markedsudvikling. Privatfoto

Foto: Pixabay

Af redaktionen

Flere Fugle er et bageri i København Nordvest. Men det er ikke et helt almindeligt bageri. Det er også en pizzabar og et eventsted.

Sådan er konceptet bag den forretning, der rykker ind i Kunstforeningen midt i København d. 30. november – på Gl. Strand.

Flere Fugle rykker med andre ord ind som ny forpagter af kælderen og samarbejder tæt med Kunstforeningen. Det skriver Berlingske.

 

Tænker ud af boksen

Ifølge Flere Fugle er der tale om en ’bagværkscafé’, der holder åbent hver dag fra klokken halv otte. Navnet på lokaliteten bliver Lille Fugl, og bageriet serverer morgenmad, frokost og mindre retter samt vin.

Lille Fugl ønsker at være et lokalt samlingssted – og ikke kun en café for de besøgende kunstinteresserede. Det er således muligt at komme i cafeen uden at købe entré til kunsthallen.

Mattias Smidt er indehaver af Flere Fugle, og han glæder sig til at ”forene kunst, kultur og gastronomi på en unik måde,” skriver Berlingske.

 

Samarbejder tæt med Kunstforeningen

Nanna Hjortenberg er direktør for Kunstforeningen, og hun ser nye muligheder i samarbejdet.

”Jeg glæder mig til, at Lille Fugl flytter ind og til alle de aktiviteter, vi skal skabe sammen. De er specialister i at kombinere god kvalitet med sociale fællesskaber. Med den udvikling, vi er i gang med, er Flere Fugle de helt rigtige legekammerater. Jeg håber, at Lille Fugl – sammen med vores nye kunstfaglige profil – kan bidrage til at gøre kunsthallen til et nyt samlingssted i Indre By,” siger hun ifølge Berlingske.

Related Articles

Gult kort til restaurantens gæster?

Gult kort til restaurantens gæster?

Ubehøvlede gæster, der går efter medarbejdernes seksualitet, køn, etnicitet eller udseende, har siden årsskiftet kunnet få et gult kort for dårlig opførsel hos Madklubben.   Af redaktionen Og det gule kort kan veksles til et farvel og tak, hvis ikke det hjælper,...

Vaffelbaroner vil disrupte markedet med fokus på færdige løsninger

Vaffelbaroner vil disrupte markedet med fokus på færdige løsninger

Har et hotel eller en restaurant mod på at begynde at sælge friske vafler, kan de købe et færdigt sæt hos danske Waffle Barons. De unge iværksættere har nu solgt deres fysiske salgssteder og har intet showroom - for det handler om at fokusere på sit koncept og hullet...