Hipsterbageri flytter ind i kendt københavnsk kunsthal

november 23, 2023

Kirsten Østergaard Poulsen har før haft succes med at forudse en markedsudvikling. Privatfoto

Foto: Pixabay

Af redaktionen

Flere Fugle er et bageri i København Nordvest. Men det er ikke et helt almindeligt bageri. Det er også en pizzabar og et eventsted.

Sådan er konceptet bag den forretning, der rykker ind i Kunstforeningen midt i København d. 30. november – på Gl. Strand.

Flere Fugle rykker med andre ord ind som ny forpagter af kælderen og samarbejder tæt med Kunstforeningen. Det skriver Berlingske.

 

Tænker ud af boksen

Ifølge Flere Fugle er der tale om en ’bagværkscafé’, der holder åbent hver dag fra klokken halv otte. Navnet på lokaliteten bliver Lille Fugl, og bageriet serverer morgenmad, frokost og mindre retter samt vin.

Lille Fugl ønsker at være et lokalt samlingssted – og ikke kun en café for de besøgende kunstinteresserede. Det er således muligt at komme i cafeen uden at købe entré til kunsthallen.

Mattias Smidt er indehaver af Flere Fugle, og han glæder sig til at ”forene kunst, kultur og gastronomi på en unik måde,” skriver Berlingske.

 

Samarbejder tæt med Kunstforeningen

Nanna Hjortenberg er direktør for Kunstforeningen, og hun ser nye muligheder i samarbejdet.

”Jeg glæder mig til, at Lille Fugl flytter ind og til alle de aktiviteter, vi skal skabe sammen. De er specialister i at kombinere god kvalitet med sociale fællesskaber. Med den udvikling, vi er i gang med, er Flere Fugle de helt rigtige legekammerater. Jeg håber, at Lille Fugl – sammen med vores nye kunstfaglige profil – kan bidrage til at gøre kunsthallen til et nyt samlingssted i Indre By,” siger hun ifølge Berlingske.

Related Articles

Vækst: Grød er cool

Vækst: Grød er cool

Kæden GRØD vokser og har nu også åbnet i Norge. Deli News har talt med virksomhedens Chief Marketing Officer om et decideret grød-community. Og selvfølgelig den lækre spise - grød behøver nemlig ikke være hverken alt for sødt eller kedelig fattigmandskost. Eller bare...

Nyt koncept vinder frem i USA – kun for medlemmer!

Nyt koncept vinder frem i USA – kun for medlemmer!

En restaurant kun for medlemmer? Hvorfor ikke. Det er i hvert tilfælde et koncept, der vinder frem i USA, og som også snart kan komme til Danmark.   Af redaktionen Et gebyr på 10.000 dollars. Om måneden. Det er prisen for at være medlem af en ny restaurant, der...

Er spøgelseskøkkener stærkt overvurderede?

Er spøgelseskøkkener stærkt overvurderede?

Af redaktionen Danmarks første ghost kitchen - eller spøgelseskøkken - åbnede på Vesterbro i 2021, og området blev spået en stor fremtid med inspiration fra udlandet, særligt USA. I 2018 var industrien over fire mia. kroner værd på globalt plan, og corona gav meget...