Hipsterbageri flytter ind i kendt københavnsk kunsthal

november 23, 2023

Kirsten Østergaard Poulsen har før haft succes med at forudse en markedsudvikling. Privatfoto

Arkivfoto: Pixabay

Af redaktionen

Flere Fugle er et bageri i København Nordvest. Men det er ikke et helt almindeligt bageri. Det er også en pizzabar og et eventsted.

Sådan er konceptet bag den forretning, der rykker ind i Kunstforeningen midt i København d. 30. november – på Gl. Strand.

Flere Fugle rykker med andre ord ind som ny forpagter af kælderen og samarbejder tæt med Kunstforeningen. Det skriver Berlingske.

 

Tænker ud af boksen

Ifølge Flere Fugle er der tale om en ’bagværkscafé’, der holder åbent hver dag fra klokken halv otte. Navnet på lokaliteten bliver Lille Fugl, og bageriet serverer morgenmad, frokost og mindre retter samt vin.

Lille Fugl ønsker at være et lokalt samlingssted – og ikke kun en café for de besøgende kunstinteresserede. Det er således muligt at komme i cafeen uden at købe entré til kunsthallen.

Mattias Smidt er indehaver af Flere Fugle, og han glæder sig til at ”forene kunst, kultur og gastronomi på en unik måde,” skriver Berlingske.

 

Samarbejder tæt med Kunstforeningen

Nanna Hjortenberg er direktør for Kunstforeningen, og hun ser nye muligheder i samarbejdet.

”Jeg glæder mig til, at Lille Fugl flytter ind og til alle de aktiviteter, vi skal skabe sammen. De er specialister i at kombinere god kvalitet med sociale fællesskaber. Med den udvikling, vi er i gang med, er Flere Fugle de helt rigtige legekammerater. Jeg håber, at Lille Fugl – sammen med vores nye kunstfaglige profil – kan bidrage til at gøre kunsthallen til et nyt samlingssted i Indre By,” siger hun ifølge Berlingske.

Related Articles

Madklubben stormer frem – åbner ny restaurant på Amager

Madklubben stormer frem – åbner ny restaurant på Amager

Den nye filial går under konceptet 'Food Club' og åbner d. 28. oktober 2024 i Reberbanegade - lige ved siden Amagerbro Metrostation.   Af redaktionen Food Club er Madklubbens utraditionelle buffet restaurant, der vil gøre op med tag-selv-bordet som noget lidt...

Stjernekok lancerer nordjysk økoncept

Stjernekok lancerer nordjysk økoncept

Unikke madoplevelser og skræddersyede fester på en lille ø. Det er, hvad stjernekokken Michael ’Miv’ Pedersen og revisor Karsten Jensen lancerer i Aalborg under navnet Tabu Catering.   Af redaktionen Tabu-navnet stammer fra Pedersens restaurant, der gik konkurs i...

”Vi følger med tiden, men undgår at gå gourmetbagervejen”

”Vi følger med tiden, men undgår at gå gourmetbagervejen”

Bodenhoff Bageri har haft stor vækst og består nu af 11 filialer i Storkøbenhavn. Christian Bodenhoff ejer kæden, og Deli News har sat ham stævne til en snak om bagerbranchen. Hans fokus er på traditionel kvalitet, mens han lader ’Michelin-bagerne’ have deres segment...