oktober 15, 2024

Madklubben på Østerbro. Pressefoto
Den nye filial går under konceptet ‘Food Club’ og åbner d. 28. oktober 2024 i Reberbanegade – lige ved siden Amagerbro Metrostation.
Af redaktionen
Food Club er Madklubbens utraditionelle buffet restaurant, der vil gøre op med tag-selv-bordet som noget lidt ordinært. Den nye afdeling på Amager bliver den fjerde i rækken.
“Madklubben vil med konceptet Food Club tage kampen op mod det traditionelle tag-selv-bord. ‘Buffet’ skal ikke længere være noget, man hvisker, men råber stolt op om.”
Sådan skriver Madklubben på sin hjemmeside i forbindelse med åbningen på Amager.
Artiklen fortsætter længere nede
Madklubbens site uddyber:
“Det betyder, at du kan dykke ned i et væld af retter, som er sammensat af dygtige kokke, der ved præcis, hvordan du får maksimalt ud af hver eneste råvare. De grønne råvarer er hovedessensen af udvalget, og det tilhørende kød er blevet udvalgt på kvaliteten frem for mængden.”
Samtidig betoner Food Club-konceptet et samarbejde med Too Good To Go for at minimere madspild.
Madklubben-boss fortæller om personalepolitik og strategi i et interview med Deli News:
Related Articles
Unge madiværksættere får ny stemme
Acceleratorprogrammet Morgendagens Madtalenter lancerer et advisory board bestående af unge madiværksættere, der skal dele erfaringer og fungere som rollemodeller for andre unge talenter. Af Ebbe Fischer Som svar på den udfordrende start for unge iværksættere inden...
Populære Umut åbner pop-up kro på Christianshavn
Pop-up kroen med klassiske danske retter åbner eksklusivt fra den 5. til og med 8. februar 2025. Se her, hvordan Umut markedsfører sig selv. Af redaktionen/ef Den populære TV-kok med mere, Umut Sakarya, åbner en ny pop-up kro hos Restaurant Lola på...
Verdens bedste kok er dansk
Rasmus Munk fra Alchemist blev kåret til verdens bedste kok, og Eric Vildgaard fra Jordnær kom på en tredjeplads ved ’The Best Chef Awards’ i Dubai. Af redaktionen / ef ”Det havde jeg aldrig forestillet mig i mine vildeste drømme. Jeg er dybt rørt over, at så mange...