McDonalds på vej med ny kæde med eget særpræg

august 10, 2023

Jeppe Villadsen foran sin butik på Stefansgsade, Nørrebro. Foto. Ebbe Fischer

Arkivfoto: Ray Piedra

Af redaktionen

Da McDonalds præsenterede sit regnskab for andet kvartal 2023 i slutningen af juli, præsenterede de samtidig lidt af en sensation på burgermarkedet.

Verdens største burgerkæde er således i fuld gang med at udvikle et nyt koncept, der skal hedde CosMc’s. Det fremgår af en række medier, som henviser til udskriften af telefonkonferencen.

”CosMc’s er et koncept i lille format med al McDonald’s DNA, men med dets egen unikke personlighed,” sagde virksomhedens CEO, Chris Kempczinski, og lovede mere info i december i år.

 

Et velkendt navn

Navnet CosMc’s henviser til en alien-karakter, som var en del af McDonalds’ TV-reklamer fra 1986-92, men om man skal lægge noget i det, er usikkert.

Det fremgår imidlertid, at CosMc’s skal være et koncept i mindre format og med sin egen separate stil ift. det velkendte McDonalds. Ifølge Chris Kempczinski vil man nu teste konceptet et begrænset antal steder fra begyndelsen af 2024.

Related Articles

Gult kort til restaurantens gæster?

Gult kort til restaurantens gæster?

Ubehøvlede gæster, der går efter medarbejdernes seksualitet, køn, etnicitet eller udseende, har siden årsskiftet kunnet få et gult kort for dårlig opførsel hos Madklubben.   Af redaktionen Og det gule kort kan veksles til et farvel og tak, hvis ikke det hjælper,...

Vaffelbaroner vil disrupte markedet med fokus på færdige løsninger

Vaffelbaroner vil disrupte markedet med fokus på færdige løsninger

Har et hotel eller en restaurant mod på at begynde at sælge friske vafler, kan de købe et færdigt sæt hos danske Waffle Barons. De unge iværksættere har nu solgt deres fysiske salgssteder og har intet showroom - for det handler om at fokusere på sit koncept og hullet...