McDonalds på vej med ny kæde med eget særpræg

august 10, 2023

Jeppe Villadsen foran sin butik på Stefansgsade, Nørrebro. Foto. Ebbe Fischer

Arkivfoto: Ray Piedra

Af redaktionen

Da McDonalds præsenterede sit regnskab for andet kvartal 2023 i slutningen af juli, præsenterede de samtidig lidt af en sensation på burgermarkedet.

Verdens største burgerkæde er således i fuld gang med at udvikle et nyt koncept, der skal hedde CosMc’s. Det fremgår af en række medier, som henviser til udskriften af telefonkonferencen.

”CosMc’s er et koncept i lille format med al McDonald’s DNA, men med dets egen unikke personlighed,” sagde virksomhedens CEO, Chris Kempczinski, og lovede mere info i december i år.

 

Et velkendt navn

Navnet CosMc’s henviser til en alien-karakter, som var en del af McDonalds’ TV-reklamer fra 1986-92, men om man skal lægge noget i det, er usikkert.

Det fremgår imidlertid, at CosMc’s skal være et koncept i mindre format og med sin egen separate stil ift. det velkendte McDonalds. Ifølge Chris Kempczinski vil man nu teste konceptet et begrænset antal steder fra begyndelsen af 2024.

Related Articles

7-Eleven vil være eksklusive – lancerer egen dansk øl

7-Eleven vil være eksklusive – lancerer egen dansk øl

Af redaktionen Carlsbergbryggeriet Jacobsen har brygget en øl eksklusivt til 7-Eleven med navnet Cornerstore IPA. Det fremgår af en pressemeddelelse. Øllet er brygget med overskydende pulp fra juiceproducenten Frankly Juices. Produktet er dermed med til at afpudse...

Sådan håndterer Jagger opskalering og rekruttering

Sådan håndterer Jagger opskalering og rekruttering

Det er gået stærkt, siden den første Jagger-restaurant åbnede i 2016. D. 10. november 2023 åbner man den 17. restaurant, mens mange flere er på vej. Ikke mindst i udlandet, hvis alt går efter planen. International vækst er en del af virksomhedens strategi, fortæller...