McDonalds på vej med ny kæde med eget særpræg

august 10, 2023

Jeppe Villadsen foran sin butik på Stefansgsade, Nørrebro. Foto. Ebbe Fischer

Arkivfoto: Ray Piedra

Af redaktionen

Da McDonalds præsenterede sit regnskab for andet kvartal 2023 i slutningen af juli, præsenterede de samtidig lidt af en sensation på burgermarkedet.

Verdens største burgerkæde er således i fuld gang med at udvikle et nyt koncept, der skal hedde CosMc’s. Det fremgår af en række medier, som henviser til udskriften af telefonkonferencen.

”CosMc’s er et koncept i lille format med al McDonald’s DNA, men med dets egen unikke personlighed,” sagde virksomhedens CEO, Chris Kempczinski, og lovede mere info i december i år.

 

Et velkendt navn

Navnet CosMc’s henviser til en alien-karakter, som var en del af McDonalds’ TV-reklamer fra 1986-92, men om man skal lægge noget i det, er usikkert.

Det fremgår imidlertid, at CosMc’s skal være et koncept i mindre format og med sin egen separate stil ift. det velkendte McDonalds. Ifølge Chris Kempczinski vil man nu teste konceptet et begrænset antal steder fra begyndelsen af 2024.

Related Articles

Københavnske kokke lader forklædet gå på skift i nyt koncept

Københavnske kokke lader forklædet gå på skift i nyt koncept

Spiserestaurant Helga byderet på et koncept uden hverken en fast lokation eller en fast chefkok. Af redaktionen Der er tale om et eventbaseret spisested, der rykker rundt fra gang til gang - og overlader taktstokken til en ny kok ved hver lokation. Også tjenerne og...

Eksperter: Sushi har toppet i Danmark

Eksperter: Sushi har toppet i Danmark

Salget af sushi er på vej ned, og mange steder kan nu sidestilles med pizza- og burgerbarer, lyder dommen.   Af redaktionen I februar kom det frem, at kæden Letz Sushi lukker efter 20 år på det danske marked. Nu taler flere branchekilder om, at sushimarkedet har...