april 29, 2024
Compass Group har inviteret fem nyopstartede madiværksættere til at pitche deres bud på fremtidens madprodukt. Vinderen kan levere til Compass Groups kantiner via Dagrofa Foodservice.
Af redaktionen
Mavens Hule løber af stablen den 2. maj til fødevaremessen Food, Trends & Sustainability.
Det fremgår af et opslag på LinkedIn af indkøbsdirektør i Compass Group, Anne Ruberg.
Deltagere med særlige kompetencer
Compass Group Danmark Group står bag Mavens Hule, og Anne Ruberg bliver en del af dommerpanelet i selskab med Jesper Knudsen (køkkenchef hos Compass Group), Nabil Habhabi (markedschef hos Dagrofa Foodservice) og madekspert Mads Marschall.
De fem madiværksættere, som alle har en bæredygtig profil, er Havsmag (tang), uhhmami (plantebaseret fond og smag), Agrain (fødevareingrendienser af upcyclet mask), Contempehrary (nordisk tempeh) og Manna Food (plantebaserede økologiske produkter).
Præmien leveres til kantiner
Vinderprisen er, at madproduktet kan leveres til Compass Groups kantiner via Dagrofa Foodservice.
”Dermed er det også vigtigt, at det lever op til de krav, der er til fremtidens grønne madscene, og de forventninger der er hos vores kantinekunder,” skriver Anne Ruberg.
Hun tilføjer:
”Jeg glæder mig til at se, hvad fødevareiværksætterne har med til os. For hvis vi skal lykkes med hele tiden at løfte barren for at skabe flere bæredygtige tilbud, så er vi afhængige af, at vores leverandører udfordrer os med nye innovative muligheder.”
Kilde: Compass Group
%
Dit afsnit går her
Related Articles
Københavnske kokke lader forklædet gå på skift i nyt koncept
Spiserestaurant Helga byderet på et koncept uden hverken en fast lokation eller en fast chefkok. Af redaktionen Der er tale om et eventbaseret spisested, der rykker rundt fra gang til gang - og overlader taktstokken til en ny kok ved hver lokation. Også tjenerne og...
Michelinrestaurant med tre stjerner åbner som pop-up i Tivoli med specialdesignet menu
En legende lander i København, når den slovenske restaurant Hiša Franko med stjernekokken Ana Roš i spidsen gæster Tivoli med en særlig menu til lejligheden. Af redaktionen Hiša Franko er den første restaurant, der bliver offentliggjort fra pop-up programmet for Det...
Eksperter: Sushi har toppet i Danmark
Salget af sushi er på vej ned, og mange steder kan nu sidestilles med pizza- og burgerbarer, lyder dommen. Af redaktionen I februar kom det frem, at kæden Letz Sushi lukker efter 20 år på det danske marked. Nu taler flere branchekilder om, at sushimarkedet har...