april 29, 2024
![Fisk_restaurant Jeppe Villadsen foran sin butik på Stefansgsade, Nørrebro. Foto. Ebbe Fischer](https://www.deli-news.dk/wp-content/uploads/2024/03/Fisk_restaurant-scaled.jpg)
Arkivfoto
Compass Group har inviteret fem nyopstartede madiværksættere til at pitche deres bud på fremtidens madprodukt. Vinderen kan levere til Compass Groups kantiner via Dagrofa Foodservice.
Af redaktionen
Mavens Hule løber af stablen den 2. maj til fødevaremessen Food, Trends & Sustainability.
Det fremgår af et opslag på LinkedIn af indkøbsdirektør i Compass Group, Anne Ruberg.
Deltagere med særlige kompetencer
Compass Group Danmark Group står bag Mavens Hule, og Anne Ruberg bliver en del af dommerpanelet i selskab med Jesper Knudsen (køkkenchef hos Compass Group), Nabil Habhabi (markedschef hos Dagrofa Foodservice) og madekspert Mads Marschall.
De fem madiværksættere, som alle har en bæredygtig profil, er Havsmag (tang), uhhmami (plantebaseret fond og smag), Agrain (fødevareingrendienser af upcyclet mask), Contempehrary (nordisk tempeh) og Manna Food (plantebaserede økologiske produkter).
Præmien leveres til kantiner
Vinderprisen er, at madproduktet kan leveres til Compass Groups kantiner via Dagrofa Foodservice.
”Dermed er det også vigtigt, at det lever op til de krav, der er til fremtidens grønne madscene, og de forventninger der er hos vores kantinekunder,” skriver Anne Ruberg.
Hun tilføjer:
”Jeg glæder mig til at se, hvad fødevareiværksætterne har med til os. For hvis vi skal lykkes med hele tiden at løfte barren for at skabe flere bæredygtige tilbud, så er vi afhængige af, at vores leverandører udfordrer os med nye innovative muligheder.”
Kilde: Compass Group
%
Dit afsnit går her
Related Articles
Anmelderpris: Europas bedste restaurant ligger i København, og syv andre danske er i top-100
Madanmelderforeningen Opinionated About Dining har kåret Alchemist på Refshaleøen til Europas bedste for tredje år i træk. Se listen, der har hele otte danske restauranter med. Af redaktionen Køkkenchef og ejer Rasmus Munk var i Madrid for at modtage prisen. Han...
Gult kort til restaurantens gæster?
Ubehøvlede gæster, der går efter medarbejdernes seksualitet, køn, etnicitet eller udseende, har siden årsskiftet kunnet få et gult kort for dårlig opførsel hos Madklubben. Af redaktionen Og det gule kort kan veksles til et farvel og tak, hvis ikke det hjælper,...
Eks-jurymedlem: Alchemist skal nok få titlen som verdens bedste restaurant
Det er kun et spørgsmål om tid, før danske Alchemist får titlen som verdens bedste restaurant, lyder det fra en stemme med fingeren på pulsen. At man er faldet fra nummer fem sidste år til nummer otte i år, bekymrer ham ikke. Af redaktionen “Selvom du er...