marts 27, 2024

Arkivfoto: Brett Sayles
Spiserestaurant Helga byderet på et koncept uden hverken en fast lokation eller en fast chefkok.
Af redaktionen
Der er tale om et eventbaseret spisested, der rykker rundt fra gang til gang – og overlader taktstokken til en ny kok ved hver lokation.
Også tjenerne og bartenderne varierer. Det skriver Euroman
Holdet bag Helga tæller Jakob Ravn, Mark Terkesbøl, Mads Hermansen (alle bl.a. Juli Pizza) og August Magnusson (tidl. bl.a. Bottega Barlie).
Og åbningsaftenen er d. 5. april i Fiskerizakajen i Kbh. NV, ifølge Euroman.
Related Articles
Populære Umut åbner pop-up kro på Christianshavn
Pop-up kroen med klassiske danske retter åbner eksklusivt fra den 5. til og med 8. februar 2025. Se her, hvordan Umut markedsfører sig selv. Af redaktionen/ef Den populære TV-kok med mere, Umut Sakarya, åbner en ny pop-up kro hos Restaurant Lola på...
Verdens bedste kok er dansk
Rasmus Munk fra Alchemist blev kåret til verdens bedste kok, og Eric Vildgaard fra Jordnær kom på en tredjeplads ved ’The Best Chef Awards’ i Dubai. Af redaktionen / ef ”Det havde jeg aldrig forestillet mig i mine vildeste drømme. Jeg er dybt rørt over, at så mange...
Københavnsk restaurantkæde åbner i fem DSC-shoppingcentre
Det københavnske madkoncept Poke & Sons udvider porteføljen af restauranter, og de har nøje udvalgt fem shoppingcentre som ramme for de nye åbninger. Shoppingcentre giver lokal forankring og adgang til et købestærkt publikum, lyder det. Af redaktionen...