Københavnske kokke lader forklædet gå på skift i nyt koncept

marts 27, 2024

Jeppe Villadsen foran sin butik på Stefansgsade, Nørrebro. Foto. Ebbe Fischer

Arkivfoto: Brett Sayles

Spiserestaurant Helga byderet på et koncept uden hverken en fast lokation eller en fast chefkok.

Af redaktionen

Der er tale om et eventbaseret spisested, der rykker rundt fra gang til gang – og overlader taktstokken til en ny kok ved hver lokation.

Også tjenerne og bartenderne varierer. Det skriver Euroman

Holdet bag Helga tæller Jakob Ravn, Mark Terkesbøl, Mads Hermansen (alle bl.a. Juli Pizza) og August Magnusson (tidl. bl.a. Bottega Barlie).

Og åbningsaftenen er d. 5. april i Fiskerizakajen i Kbh. NV, ifølge Euroman.

Related Articles

Populære Umut åbner pop-up kro på Christianshavn

Populære Umut åbner pop-up kro på Christianshavn

Pop-up kroen med klassiske danske retter åbner eksklusivt fra den 5. til og med 8. februar 2025. Se her, hvordan Umut markedsfører sig selv.   Af redaktionen/ef Den populære TV-kok med mere, Umut Sakarya, åbner en ny pop-up kro hos Restaurant Lola på...

Verdens bedste kok er dansk

Verdens bedste kok er dansk

Rasmus Munk fra Alchemist blev kåret til verdens bedste kok, og Eric Vildgaard fra Jordnær kom på en tredjeplads ved ’The Best Chef Awards’ i Dubai. Af redaktionen / ef ”Det havde jeg aldrig forestillet mig i mine vildeste drømme. Jeg er dybt rørt over, at så mange...

Københavnsk restaurantkæde åbner i fem DSC-shoppingcentre

Københavnsk restaurantkæde åbner i fem DSC-shoppingcentre

Det københavnske madkoncept Poke & Sons udvider porteføljen af restauranter, og de har nøje udvalgt fem shoppingcentre som ramme for de nye åbninger. Shoppingcentre giver lokal forankring og adgang til et købestærkt publikum, lyder det.   Af redaktionen...