marts 27, 2024
Spiserestaurant Helga byderet på et koncept uden hverken en fast lokation eller en fast chefkok.
Af redaktionen
Der er tale om et eventbaseret spisested, der rykker rundt fra gang til gang – og overlader taktstokken til en ny kok ved hver lokation.
Også tjenerne og bartenderne varierer. Det skriver Euroman
Holdet bag Helga tæller Jakob Ravn, Mark Terkesbøl, Mads Hermansen (alle bl.a. Juli Pizza) og August Magnusson (tidl. bl.a. Bottega Barlie).
Og åbningsaftenen er d. 5. april i Fiskerizakajen i Kbh. NV, ifølge Euroman.
Related Articles
Anmelderpris: Europas bedste restaurant ligger i København, og syv andre danske er i top-100
Madanmelderforeningen Opinionated About Dining har kåret Alchemist på Refshaleøen til Europas bedste for tredje år i træk. Se listen, der har hele otte danske restauranter med. Af redaktionen Køkkenchef og ejer Rasmus Munk var i Madrid for at modtage prisen. Han...
Gult kort til restaurantens gæster?
Ubehøvlede gæster, der går efter medarbejdernes seksualitet, køn, etnicitet eller udseende, har siden årsskiftet kunnet få et gult kort for dårlig opførsel hos Madklubben. Af redaktionen Og det gule kort kan veksles til et farvel og tak, hvis ikke det hjælper,...
Eks-jurymedlem: Alchemist skal nok få titlen som verdens bedste restaurant
Det er kun et spørgsmål om tid, før danske Alchemist får titlen som verdens bedste restaurant, lyder det fra en stemme med fingeren på pulsen. At man er faldet fra nummer fem sidste år til nummer otte i år, bekymrer ham ikke. Af redaktionen “Selvom du er...