Flere og flere ’no shows’ får restauratør til at overveje drastisk modsvar

marts 2, 2024

Jeppe Villadsen foran sin butik på Stefansgsade, Nørrebro. Foto. Ebbe Fischer

Foto: Pixabay

De bestiller bord, men kommer aldrig. Hvis man er heldig, melder de afbud. Det problem kender de fleste i branchen, og nu vil københavnsk restauratør gøre noget ved det.

 

Af redaktionen 

”Det gør mig skuffet og frustreret.”

Sådan siger Jakob Koch Nielsen, der ejer Osteria Pirlo på Amager og en række andre spisesteder i København. Det skriver Berlingske.

Jakob Koch Nielsen taler om et udbredt problem:

“Folk bliver simpelthen væk oftere og oftere,” siger han til avisen efter at have været over 20 år i restaurationsbranchen.

 

Overvejer drastisk modsvar

Som svar vil han for det første forsøge at råbe folk op.

Og hvis det ikke virker, overvejer Jakob Koch Nielsen at tage et utraditionelt middel i brug.

”Vi er tæt på at indføre et gebyr, selvom det vil være et drastisk skridt. Der skal dog ikke ret meget mere til. Hvis denne her trend fortsætter, ender vi nok der,« siger Jakob Koch Nielsen til Berlingske.

 

 

Related Articles

Ny ambitiøs restaurant rykker ind i Carlsberg Byen

Ny ambitiøs restaurant rykker ind i Carlsberg Byen

D. 11. april åbner en ny restaurant i Carlsberg Byen. Det bliver 'et sjovt og uformelt sted, og menuen bliver dogmefrit land' - ifølge chefen.   Af redaktionen Navnet er Dolores, og restauranten medbringer madglæde og gastronomisk inspiration fra den store verden...

Danmarks bedste tjener: Det her handler faget om

Danmarks bedste tjener: Det her handler faget om

Andreas Kobs Laursen er for nylig kåret til Danmarks og siden Nordens bedste tjener. Nu løfter han sløret for sin teknik.   Af redaktionen Man skal kunne sine tjenerdiscipliner, men det vigtigste for en god tjener er at have føling med gæsten, ifølge Andreas Kobs...

Dansk kok vinder uofficielt EM

Dansk kok vinder uofficielt EM

Danmark har vundet guld i årets Bocuse d’Or Europe, også kaldet ’EM for kokke’. Af redaktionen Præstationen har sikret Sebastian Holberg Svendsgaard og resten af holdet en plads ved den globale udgave af Bocuse d’Or i Lyon næste år, også kendt som  'kokkenes...