Carlsberg hæver priserne

februar 9, 2024

Jeppe Villadsen foran sin butik på Stefansgsade, Nørrebro. Foto. Ebbe Fischer

Tuborg Classic 0,0 blev lanceret i april 2023 og er på rekordtid blevet en storsællert. Foto: Carlsberg

Af redaktionen

Direktør i Carlsberg, Jacob Aarup-Andersen, varslede ved præsentation af årsregnskabet for 2023, at priserne skal hæves.

“Overordnet er vores priser nødt til at stige for at dække de øgede omkostninger,” sagde Jacob Aarup-Andersen på et telefonpressemøde onsdag.

Carlsberg havde et underskud på 40 mia. kr. i 2023, dog også forårsaget af miseren i Rusland, der koster bryggeriet knap 48 mia. kr. Det vil sige, at man faktisk har et overskud på den øvrige forretning på godt 8 mia kr., ifølge Berlingske.

Hvad prisstigningerne kommer til at betyde for danske restaurantører, må vi vente og se.

 

 

Related Articles

Fra journalist til gelatomester på rekordtid

Fra journalist til gelatomester på rekordtid

Hans is har modtaget en lavine af hæder – både nationalt og internationalt. Nu har han opskaleret til tre butikker, og fremtiden byder på mere vækst. Vi har sat Jeppe Villadsen stævne i hans nyåbnede isbar i Ydre Nørrebros mest hippe område til en snak om is til...

“Fremtidens vindere på ismarkedet er is med et formål”

“Fremtidens vindere på ismarkedet er is med et formål”

Hvis man gerne vil følge med tiden og ramme trendsætternes smag - og alle de, der efterligner – skal man som isproducent tænke længere end bare at sælge velsmagende økologisk is. Sådan lyder det fra fremtidsforsker Kirsten Østergaard Poulsen.   Af Ebbe Fischer  ...

Leverandør: Flere ønsker færdigt ismix leveret direkte til ismaskinen

Leverandør: Flere ønsker færdigt ismix leveret direkte til ismaskinen

Øllingegaard laver over 20 ton færdigt ismix om måneden om sommeren, og tallet vokser. Især nystartede ishuse efterspørger ismix, mens de større køber fløde eller sødmælk og laver deres eget mix. Vi tog på besøg på landet og fandt bl.a. ud af, hvor lavt man kan gå ned...