Tendens: Sunset Boulevard viser stor fremgang

januar 30, 2024

Jeppe Villadsen foran sin butik på Stefansgsade, Nørrebro. Foto. Ebbe Fischer

Foto: Sunset Boulevard

Fastfoodbranchen bare vokser og vokser. Senest fremviser Sunset Boulevard et regnskab med voldsom vækst, og direktøren spår mere vækst i år.

 

Af redaktionen

Den danske kæde Sunset Boulevard opnår et overskud på 29,6 mio. kroner før skat i 2023, mens omsætningen i de 50 restauranter voksede med 27 procent sammenlignet med året før.

Væksten glæder CEO Jens Broch.

”Det går godt, og det bedste af det hele er, at resultaterne bygger på en øget tilstrømning af gæster og en stigning i transaktioner på 17 procent målt mod 2022. En stigning, der hænger sammen med en opadgående gæstetilfredshed,” skriver Jens Broch på LinkedIn.

 

Mere vækst på vej

Ifølge Jens Broch er der imidlertid grundlag for meget mere vækst.

”Der er fortsat et enormt uforløst potentiale i vores forretning, team og brand,” skriver han og uddyber, hvordan man vil forløse potentialet:
”For godt og vel et år siden ændrede vi praksis i restauranterne og indførte et nyt performancesystem, som vi kalder restaurant 3.0. Det betyder, at vi i dag fokuserer langt mere på medarbejdernes adfærd og initiativ samt gæsternes oplevelse end på de økonomiske resultater her og nu. Det begynder vi at se resultaterne af – i form af stigende medarbejdertrivsel og gæstetilfredshed,” lyder det fra Jens Broch.

 

Related Articles

Burger- og pizzakæde i vild vækst åbner i Rødovre

Burger- og pizzakæde i vild vækst åbner i Rødovre

De er nogle af de største inden for hvert deres felt på den københavnske takeaway-scene. Nu åbner Jagger og tvillingen Otto Pizza i Rødovre Centrum.   Af redaktionen ”Den populære burger- og pizzakæde Jagger & Otto åbner i Rødovre Centrum. De to spisesteder...

Burgerkæde lukker tre af fire filialer

Burgerkæde lukker tre af fire filialer

Af redaktionen Ejeren af Garage Burgerbar, Martin Damgaard Hussmanns, er gået konkurs med sit selskab MDH ApS, og kurator har nu sat tre ud af fire restauranter til salg. Det skriver Fødevarewatch.dk Det sker et år efter, at MDH overtog ejerskabet. Det fortæller den...

Nyt stort streetfoodmarked til Aalborg

Nyt stort streetfoodmarked til Aalborg

Af redaktionen Aalborg får et nyt streetfood-marked i Friis Shoppingcenter - det ligger nu fast. Markedet bliver på hele 811 kvadratmeter med plads til 12 madboder, 300 siddepladser og udeservering, når vejret tillader det. Det skriver Migogaalborg.dk Det er...