Nyt koncept vinder frem i USA – kun for medlemmer!

januar 4, 2024

Kirsten Østergaard Poulsen har før haft succes med at forudse en markedsudvikling. Privatfoto

Arkivfoto: Huy Phan

En restaurant kun for medlemmer? Hvorfor ikke. Det er i hvert tilfælde et koncept, der vinder frem i USA, og som også snart kan komme til Danmark.

 

Af redaktionen

Et gebyr på 10.000 dollars. Om måneden. Det er prisen for at være medlem af en ny restaurant, der åbner i 2024 i Miami, og for dette beløb kan du så spise én gang om måneden til en ekstrapris på ca. 3.000 danske kroner. Pr. person, naturligvis. Det skriver Bloomberg.

 

Ny trend

Det handler om eksklusivitet. Members only. Og ved det omtalte projekt har man en af Japans bedste sushi-kokke, Hidefumi Namba, med på holdet.

Sushi Mamba, som restauranten skal hedde, er ifølge Bloomberg et hjørne af en ny tendens i USA. Et koncept, hvor en lille gruppe stenrige kunder skal betale gildet.

Tanken er, at de kommer til at kende personalet og således vil værdsætte madoplevelsen endnu mere. Og fortsat betale medlemsskab.

 

Søster i Tokyo

Sushi Namba har en navnesøster i Tokyo, som Hidefumi Namba også står bag og ejer.

Han er kendt for at servere hvert enkelt stykke sushi ved helt eksakte temperaturer. Hidefumi Namba serverer f.eks. altid et stykke med fed tun og ris ved præcis 23,88 graders varme, mens risene skal være præcis 40 grader. Så passer det nemlig perfekt sammen, er filosofien.

Related Articles

Vækst: Grød er cool

Vækst: Grød er cool

Kæden GRØD vokser og har nu også åbnet i Norge. Deli News har talt med virksomhedens Chief Marketing Officer om et decideret grød-community. Og selvfølgelig den lækre spise - grød behøver nemlig ikke være hverken alt for sødt eller kedelig fattigmandskost. Eller bare...

Er spøgelseskøkkener stærkt overvurderede?

Er spøgelseskøkkener stærkt overvurderede?

Af redaktionen Danmarks første ghost kitchen - eller spøgelseskøkken - åbnede på Vesterbro i 2021, og området blev spået en stor fremtid med inspiration fra udlandet, særligt USA. I 2018 var industrien over fire mia. kroner værd på globalt plan, og corona gav meget...

Hipsterbageri flytter ind i kendt københavnsk kunsthal

Hipsterbageri flytter ind i kendt københavnsk kunsthal

Af redaktionen Flere Fugle er et bageri i København Nordvest. Men det er ikke et helt almindeligt bageri. Det er også en pizzabar og et eventsted. Sådan er konceptet bag den forretning, der rykker ind i Kunstforeningen midt i København d. 30. november – på Gl. Strand....