januar 4, 2024
![Sushi-huy-phan Kirsten Østergaard Poulsen har før haft succes med at forudse en markedsudvikling. Privatfoto](https://www.deli-news.dk/wp-content/uploads/2024/01/Sushi-huy-phan-scaled.jpg)
Arkivfoto: Huy Phan
En restaurant kun for medlemmer? Hvorfor ikke. Det er i hvert tilfælde et koncept, der vinder frem i USA, og som også snart kan komme til Danmark.
Af redaktionen
Et gebyr på 10.000 dollars. Om måneden. Det er prisen for at være medlem af en ny restaurant, der åbner i 2024 i Miami, og for dette beløb kan du så spise én gang om måneden til en ekstrapris på ca. 3.000 danske kroner. Pr. person, naturligvis. Det skriver Bloomberg.
Ny trend
Det handler om eksklusivitet. Members only. Og ved det omtalte projekt har man en af Japans bedste sushi-kokke, Hidefumi Namba, med på holdet.
Sushi Mamba, som restauranten skal hedde, er ifølge Bloomberg et hjørne af en ny tendens i USA. Et koncept, hvor en lille gruppe stenrige kunder skal betale gildet.
Tanken er, at de kommer til at kende personalet og således vil værdsætte madoplevelsen endnu mere. Og fortsat betale medlemsskab.
Søster i Tokyo
Sushi Namba har en navnesøster i Tokyo, som Hidefumi Namba også står bag og ejer.
Han er kendt for at servere hvert enkelt stykke sushi ved helt eksakte temperaturer. Hidefumi Namba serverer f.eks. altid et stykke med fed tun og ris ved præcis 23,88 graders varme, mens risene skal være præcis 40 grader. Så passer det nemlig perfekt sammen, er filosofien.
Related Articles
Anmelderpris: Europas bedste restaurant ligger i København, og syv andre danske er i top-100
Madanmelderforeningen Opinionated About Dining har kåret Alchemist på Refshaleøen til Europas bedste for tredje år i træk. Se listen, der har hele otte danske restauranter med. Af redaktionen Køkkenchef og ejer Rasmus Munk var i Madrid for at modtage prisen. Han...
Gult kort til restaurantens gæster?
Ubehøvlede gæster, der går efter medarbejdernes seksualitet, køn, etnicitet eller udseende, har siden årsskiftet kunnet få et gult kort for dårlig opførsel hos Madklubben. Af redaktionen Og det gule kort kan veksles til et farvel og tak, hvis ikke det hjælper,...
Eks-jurymedlem: Alchemist skal nok få titlen som verdens bedste restaurant
Det er kun et spørgsmål om tid, før danske Alchemist får titlen som verdens bedste restaurant, lyder det fra en stemme med fingeren på pulsen. At man er faldet fra nummer fem sidste år til nummer otte i år, bekymrer ham ikke. Af redaktionen “Selvom du er...