oktober 2, 2023

Lækre lokaliteter, eller venues, er i høj kurs. Eksternt foto: Jeremy Wong
Af redaktionen
Evenues, der lever af at levere en højgastronomisk oplevelse kombineret med en god lokation, blev grundlagt i januar 2021 med fem ansatte.
Siden har man haft masser af succes, og i dag tæller staben over 100 medarbejdere. Det skriver HORESTA
Eksklusivt koncept
Evenues har f.eks. det 300 år gamle Moltkes Palæ i porteføljen af lokaliteter.
Konceptet er mere præcist baseret på at løfte venueoplevelsen til noget ekstraordinært, der også inkluderer god service, gastronomi i højsædet og omtanke for miljøet.
Således modtog Moltkes Palæ tidligere i år den attraktive Green Key-certificering for deres arbejde mod en grønnere fremtid, og Evenues arbejder på at få Green Key-certificeret deres øvrige venues – DOK5000 og Bryggen Venues.
“I bund og grund gør vi os meget umage med at gøre tingene ordentligt. Vi laver retterne fra bunden, også selvom der er tale om et event eller catering til 1.000 personer. Det drejer sig om at have den rette struktur, og vi har en dygtig køkkenchef i Rasmus Møller Nielsen, som har vist sig at være det helt rigtige match,” fortæller Allan Hansen, ifølge HORESTA.
Erfaren ejerkreds bag
Evenues er ejet og ledet af Allan Hansen, Noomi Lind Rønne og Lasse Skytte. Ejerkredsen har blandt andet erfaringer fra Langelinie Pavillonen og Madkastellet.
Related Articles
Restaurant med 100 pladser på Halmtorvet
En restaurant på det rette sted skal ikke blot nem at finde, den er svær at overse. Af redaktionen / materiale leveret af Kornerup-Bang & Partnere Placering handler også om at blive en del af det sociale nærmiljø. Mennesker bevæger sig ikke kun ud for at spise....
Vippa & Salt: Sjælfuld streetfood i Oslo
To streetfood-perler i Oslos havnefront kombinerer gastronomi, kultur og effektiv teknologi i unikke omgivelser. SALT og Vippa viser, hvordan madoplevelser i dag skal favne mere end bare smag. Af redaktionen / mq Midt i Oslos ikoniske havneindløb, med frit udsyn til...
”Vi satser på genbrug i stedet for forbrug”
Arkitekturen i de ni ombyggede lader er vigtig for BaneGaaarden i Københavns Sydavn, og genbrugsmaterialer er en hjørnesten for at sætte scenen. Chefen for konceptet, Carl Johan Paulsen, dykker her ned i historien bag kulturperlen. Af Ebbe Fischer ”Banegaarden...