oktober 2, 2023

Lækre lokaliteter, eller venues, er i høj kurs. Eksternt foto: Jeremy Wong
Af redaktionen
Evenues, der lever af at levere en højgastronomisk oplevelse kombineret med en god lokation, blev grundlagt i januar 2021 med fem ansatte.
Siden har man haft masser af succes, og i dag tæller staben over 100 medarbejdere. Det skriver HORESTA
Eksklusivt koncept
Evenues har f.eks. det 300 år gamle Moltkes Palæ i porteføljen af lokaliteter.
Konceptet er mere præcist baseret på at løfte venueoplevelsen til noget ekstraordinært, der også inkluderer god service, gastronomi i højsædet og omtanke for miljøet.
Således modtog Moltkes Palæ tidligere i år den attraktive Green Key-certificering for deres arbejde mod en grønnere fremtid, og Evenues arbejder på at få Green Key-certificeret deres øvrige venues – DOK5000 og Bryggen Venues.
“I bund og grund gør vi os meget umage med at gøre tingene ordentligt. Vi laver retterne fra bunden, også selvom der er tale om et event eller catering til 1.000 personer. Det drejer sig om at have den rette struktur, og vi har en dygtig køkkenchef i Rasmus Møller Nielsen, som har vist sig at være det helt rigtige match,” fortæller Allan Hansen, ifølge HORESTA.
Erfaren ejerkreds bag
Evenues er ejet og ledet af Allan Hansen, Noomi Lind Rønne og Lasse Skytte. Ejerkredsen har blandt andet erfaringer fra Langelinie Pavillonen og Madkastellet.
Related Articles
7-Eleven vil være eksklusive – lancerer egen dansk øl
Af redaktionen Carlsbergbryggeriet Jacobsen har brygget en øl eksklusivt til 7-Eleven med navnet Cornerstore IPA. Det fremgår af en pressemeddelelse. Øllet er brygget med overskydende pulp fra juiceproducenten Frankly Juices. Produktet er dermed med til at afpudse...
PROFIL: Fra Toscana til Ebeltoft med fokus på den særlige italienske smag
Michael Gejel havde et fuldt booket yoga- og food-retreat i Toscana med sin kæreste, da coronaen ramte. De måtte aflyse alt og rejse hjem. Siden har han dyrket sin passion for det italienske i Mols – det mest toscanske Danmark kan byde på, siger han. Og nu er han...
Sådan håndterer Jagger opskalering og rekruttering
Det er gået stærkt, siden den første Jagger-restaurant åbnede i 2016. D. 10. november 2023 åbner man den 17. restaurant, mens mange flere er på vej. Ikke mindst i udlandet, hvis alt går efter planen. International vækst er en del af virksomhedens strategi, fortæller...