Eksklusivt venuekoncept vokser hastigt

oktober 2, 2023

Jeppe Villadsen foran sin butik på Stefansgsade, Nørrebro. Foto. Ebbe Fischer

Lækre lokaliteter, eller venues, er i høj kurs. Eksternt foto: Jeremy Wong

Af redaktionen

Evenues, der lever af at levere en højgastronomisk oplevelse kombineret med en god lokation, blev grundlagt i januar 2021 med fem ansatte.

Siden har man haft masser af succes, og i dag tæller staben over 100 medarbejdere. Det skriver HORESTA

 

Eksklusivt koncept

Evenues har  f.eks. det 300 år gamle Moltkes Palæ i porteføljen af lokaliteter.

Konceptet er mere præcist baseret på at løfte venueoplevelsen til noget ekstraordinært, der også inkluderer god service, gastronomi i højsædet og omtanke for miljøet.

Således modtog Moltkes Palæ tidligere i år den attraktive Green Key-certificering for deres arbejde mod en grønnere fremtid, og Evenues arbejder på at få Green Key-certificeret deres øvrige venues – DOK5000 og Bryggen Venues.

“I bund og grund gør vi os meget umage med at gøre tingene ordentligt. Vi laver retterne fra bunden, også selvom der er tale om et event eller catering til 1.000 personer. Det drejer sig om at have den rette struktur, og vi har en dygtig køkkenchef i Rasmus Møller Nielsen, som har vist sig at være det helt rigtige match,” fortæller Allan Hansen, ifølge HORESTA.

 

Erfaren ejerkreds bag

Evenues er ejet og ledet af Allan Hansen, Noomi Lind Rønne og Lasse Skytte. Ejerkredsen har blandt andet erfaringer fra Langelinie Pavillonen og Madkastellet.

Related Articles

Kongen af dansk streetfood: Sådan laver vi business på REFFEN

Kongen af dansk streetfood: Sådan laver vi business på REFFEN

Deli News har mødt CEO i Street Food District - Jesper Julian Møller - til en snak om streetfoodmarkedet med afsæt i Danmarks største af slagsen. Vælg et råt sted, hiv de seje folk ud og udvælg dine trucks med omhu. Så kommer der mange mennesker, lyder beskeden....