Nyt totalkoncept invaderer Aarhus med kæmpe setup

august 24, 2023

Jeppe Villadsen foran sin butik på Stefansgsade, Nørrebro. Foto. Ebbe Fischer

Pincho Nation åbner stort sted på Skt. Knuds Torv som led i en voldsom franchise-baseret ekspansion. Maden er baseret på tapas, men konceptet er meget mere end det.

 

Af redaktionen

 

Konceptet har længe haft stor succes i USA: Du skal ikke bare spise, du skal opleve, og det skal være stemningsmættet. Hele vejen rundt.

Det har den svenske kæde Pincho Nation taget til sig, og nu har man over 70 restauranter i Norden – heraf fem i Danmark.

Konceptet er kulørte cocktails og tapasretter fra et menukort, der rummer elementer fra hele verden og omgivelser med fokus på stemning og farver.

 

Et af de største gå-ud steder i Aarhus

Pincho Nation skriver i en pressemeddelelse, at man har gjort ekstra ud af indretningen ved den nye restaurant i Aarhus, og at atmosfæren er feststemt og uformel.

Og man slår på, at drinksene er instavenlige – dvs. de kan hurtigt uploades og give likes på Instagram. Hvis nogen skulle være i tvivl.

Pincho Nation på Skt. Knuds Torv har hele 750 kvadratmeter klar til gæsterne. Her kan man rumme over 200 mennesker, og man har desuden et lounge-område samt private dining-lokaler som en del af konceptet,  skriver bl.a. Aarhus Stifstidende.

Selskabet bag Pincho Nation blev grundlagt i 2012 i Sverige og er vokset hurtigt via franchising.

 

Related Articles

7-Eleven vil være eksklusive – lancerer egen dansk øl

7-Eleven vil være eksklusive – lancerer egen dansk øl

Af redaktionen Carlsbergbryggeriet Jacobsen har brygget en øl eksklusivt til 7-Eleven med navnet Cornerstore IPA. Det fremgår af en pressemeddelelse. Øllet er brygget med overskydende pulp fra juiceproducenten Frankly Juices. Produktet er dermed med til at afpudse...

Sådan håndterer Jagger opskalering og rekruttering

Sådan håndterer Jagger opskalering og rekruttering

Det er gået stærkt, siden den første Jagger-restaurant åbnede i 2016. D. 10. november 2023 åbner man den 17. restaurant, mens mange flere er på vej. Ikke mindst i udlandet, hvis alt går efter planen. International vækst er en del af virksomhedens strategi, fortæller...