august 24, 2023

Arkivfoto: Doğu Tuncer
Pincho Nation åbner stort sted på Skt. Knuds Torv som led i en voldsom franchise-baseret ekspansion. Maden er baseret på tapas, men konceptet er meget mere end det.
Af redaktionen
Konceptet har længe haft stor succes i USA: Du skal ikke bare spise, du skal opleve, og det skal være stemningsmættet. Hele vejen rundt.
Det har den svenske kæde Pincho Nation taget til sig, og nu har man over 70 restauranter i Norden – heraf fem i Danmark.
Konceptet er kulørte cocktails og tapasretter fra et menukort, der rummer elementer fra hele verden og omgivelser med fokus på stemning og farver.
Et af de største gå-ud steder i Aarhus
Pincho Nation skriver i en pressemeddelelse, at man har gjort ekstra ud af indretningen ved den nye restaurant i Aarhus, og at atmosfæren er feststemt og uformel.
Og man slår på, at drinksene er instavenlige – dvs. de kan hurtigt uploades og give likes på Instagram. Hvis nogen skulle være i tvivl.
Pincho Nation på Skt. Knuds Torv har hele 750 kvadratmeter klar til gæsterne. Her kan man rumme over 200 mennesker, og man har desuden et lounge-område samt private dining-lokaler som en del af konceptet, skriver bl.a. Aarhus Stifstidende.
Selskabet bag Pincho Nation blev grundlagt i 2012 i Sverige og er vokset hurtigt via franchising.
Related Articles
Pincho Nation-boss: Gæsten skal træde ind i en anden verden
Deli News har talt med Flemming Christoffersen, CEO i Pincho Nation Denmark, om den hastigt ekspanderende kædes forretningsmodel og fokusområder. En obligatorisk app indsamler værdifuld data, og indretningen skal skabe et helt andet univers. Af Ebbe Fischer Konceptet...
Sådan håndterer Pincho Nation drift, leverandører – og franchisemodel
Kæden bruger mange ressourcer på kultur og taler med leverandørerne om ESG-mål. Og så kom franchisemodellen som lidt af en tilfældighed. Af Ebbe Fischer Flemming Christoffersen, CEO i Pincho Nation Denmark, fortæller, at det i virkeligheden var lidt af et tilfælde, at...
Kokkeelever får mulighed for nyt grønt speciale
Plantebaseret og bæredygtig madlavning bliver en fast del af gastronomuddannelsen. Af Ebbe Fischer Fremtidens kokke får nu mulighed for en grønnere uddannelse, da der oprettes en ny plantebaseret specialisering på gastronomuddannelsen. Initiativet er blevet en...