august 16, 2023

Foto: Pressmaster
Af redaktionen
Standard Investment har købt sig ind i den voksende danske kæde Old Irish Pub for et hemmeligt beløb, oplyser selskabet i en pressemeddelelse. Det skriver bl.a. Finans.dk
Standard Investement repræsenterer en årlig omsætning på over syv mia. kr. fordelt på 18 selskaber med godt 4.000 ansatte.
Kapitalfond sigter efter vækst i flere lande
Martin Mainz er leder af Standard Investment i Norden. Han kommenterer på opkøbet:
”Vi vil arbejde i tæt partnerskab med ledelsen for at vækste pubkæden på nye markeder og forbedre forretningsperformance over hele linjen. Med vores bevidste strategi som direkte involverede og aktive investorer søger vi at udvikle forretningen, mens ledelsen fortsætter med at være selskabets anker,” siger han ifølge pressemeddelelsen.
Ifølge Standard Investement har Old Irish Pub et stort potentiale, som man i første omgang også ønsker at forløse i Holland og Belgien.
Ny bestyrelse – samme direktør
Den nye bestyrelse vil bl.a. bestå af den nuværende formand Christian Ingemann samt en række nye folk fra Standard Investment.
Mens adm. direktør Peder Blak fortsætter med at lede selskabets daglige drift.
%
Dit afsnit går her
Related Articles
TENDENS: Endnu en billig kvalitetsrestaurant åbner i København
Først franske Bouillon, nu italienske Ambra. Stjernekokke står bag de nye billige kvalitets-restauranter i København, og ifølge eksperter kan vi stå over for en bølge. Af redaktionen Med Sovino-koncernen i ryggen og velkendte Andreas Bagh som frontfigur er et nyt sted...
Ny restaurant på Frederiksberg kan blive en gamechanger
Restaurant Bouillon er blevet kaldt ’det franske køkkens McDonald’s’, og den kan med sine lave priser danne ny skole, forudser eksperter. Af redaktionen ”Bouillon bliver de studerendes og pensionisternes mekka. Men det bliver også et tilløbsstykke for...
Meyers: Et samfundsproblem at færre bliver uddannet i køkkenet
Antallet af nyudklækkede køkkenmedarbejdere falder, og det rammer bredt i samfundet, mener HR-chef i Meyers. Af Ebbe Fischer ”Færre og færre bliver uddannet i madbranchen, og vi har brug for både faglærte og ufaglærte – ernæringsassistenter, gastronomiske udviklere og...