Old Irish vokser stadig – ramte over 400 mio. kr. i omsætning i 2023

april 26, 2024

Jeppe Villadsen foran sin butik på Stefansgsade, Nørrebro. Foto. Ebbe Fischer

Foto: Pressmaster

Kæden Old Irish Pub har løftet sin omsætning med fem mio. kr., mens overskuddet lander på 65 mio. kr. i 2023. Det er rekord.

Af redaktionen

Adm. direktør i Old Irish Pub, Peder Blak, er glad for udviklingen.

”Vi er klart tilfredse med virksomhedens resultat i 2023. Der er flere grunde til vores positive udvikling – og den vigtigste er vores dedikerede personale, hvoraf mange er ansat længe hos os. Samtidig har vi en evne til hurtigt at tilpasse os og vælge de rette placeringer for vores pubs,” siger han, ifølge Finans.dk

Overskuddet ligger på 65 mio. kr., ifølge SN.dk

Peder Blak startede kæden med sin bror Kristian Blak i 2013, og Peder og Kristian Blak sidder nu ifølge cvr-registeret hver især på mellem 20 og 24,99 pct. af Old Irish Pub, mens formanden Christian Ingemann har mellem 5 og 9,99 pct. af ejerskabet. Det skriver Horesta.dk.

Sidste år købte kapitalfonden Standard Investment sig også ind i Old Irish Pub. Det kan du læse mere om her.

%

Dit afsnit går her

Related Articles

Over 3.000 flere ansatte i branchen på et år

Over 3.000 flere ansatte i branchen på et år

Af redaktionen Ifølge nye tal fra Danmarks Statistik var 130.300 i job i hotel- og restauranterhvervet ultimo november 2023 - det er 3.300 flere end samme måned året før. Det skriver HORESTA   Vækst i hele 2023 Udviklingen i beskæftigelsen hænger naturligt sammen...

Dansk juicebar vil oprette 500 butikker i Mellemøsten

Dansk juicebar vil oprette 500 butikker i Mellemøsten

Af redaktionen Kasper Basse åbnede den første Joe & The Juice i København i 2002. Siden er juice og kaffebar-konceptet bare eksploderet, og nu er den amerikanske kapitalfond General Atlantic storaktionær i Joe & The Juice. Den svenske kapitalfond Valedo har...