Horesta laver ESG-standard for hotel- og restaurationsbranchen

juli 6, 2023

“ESG er et område, som får enorm betydning for erhvervslivet de kommende år. Derfor stiller Horesta sig nu i spidsen for at udvikle en branchestandard, som kan sikre alle medlemmerne ‘a license to operate’ i fremtiden.”

Sådan lyder det fra Horestas direktør for politik og bæredygtighed, Mette Falkenberg Rasmussen, ifølge en pressemeddelelse.

Hun og hendes kolleger i Horesta oplever stigende efterspørgsel fra medlemmerne på ESG-værktøjer og -rådgivning, og det rykker de nu på.

“Vi vil blandt andet sikre mulighed for, at virksomhederne fremadrettet kan benchmarke sig op mod hinanden og dermed skabe mulighed for at sparre med hinanden og hjælpe sin egen virksomhed til at flytte sig fremad på ESG dagsordenen,” siger Mette Falkenberg Rasmussen.

Kilde: Horesta

 

Related Articles

Brøndby Kommunes køkkener laver mad til både guld og sølv

Brøndby Kommunes køkkener laver mad til både guld og sølv

De fleste af Brøndby Kommunes offentlige køkkener har opnået sølv inden for Det Økologiske Spisemærke, og nu vil man højere op. Børnehuset Lindelund har allerede fået guld.   Af redaktionen ALLE Brøndby Kommunes køkkener og kantiner skal have opnået mindst sølv i...